Ženstveno i šik: Selena Gomez zna kako da izabere idealnu letnju kombinaciju

Ženstveno i šik: Selena Gomez zna kako da izabere idealnu letnju kombinaciju

Autor: | 02/07/2018

0

Na premijeri animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!' glumica i pevačica Selena Gomez plenila je pažnju svojim besprekornim stasom i izborom stajlinga.

Pošto je konačno stavila tačku na dugogodišnju burnu vezu s pevačem Džastinom Biberom, ali i medijskih napisa kako je navodno ljubav potražila s bivšim suprugom Dženifer Aniston, Džastin Teru, što je zvezdu prijatelja poprilično razbesnelo, glumica i pevačica Selena Gomez zablistala je na premijeri animiranog filma 'Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!', u kojem slavna brineta pozajmljuje glas Maji, koja zajedno s ocem - Drakulom u najnovijem nastavku odlazi na letovanje.

25-godišnja lepotica više nije Diznijeva tinejdžerska zvezda, što svakodnevno dokazuje i svojim ženstvenim stajlinzima. Iako u privatno vreme još uvek obožava da vreme provodi u patikama, slavna brineta na javnim pojavljivanjima se uvek trudi da da svoj maksimum. Na premijeru filma u bioskopu The Regency Village u Vestvudu glumica je stigla u ženstvenoj i šik kombinaciji idealnoj za letnje mesece.

Umesto haljine koja je najočekivaniji izbor, Selena je odabrala midi suknju 'A' kroja i odgovarajući crop top identičnog cvetnog printa s potpisom modne kuće Oscar de la Renta. Iako su crop topovi u teoriji namenjeni samo mršavicama bez grama viška na stomaku, odaberete li pantalone ili suknju visokog struka koji će strateški prekriti problematičan deo stomaka, crop top jednako seksi mogu da nose i žene s oblinama.

Slavna brineta upotpunila je stajling svetlucavim sandalama na petu ukrašenim kristalima, s potpisom modne kuće Miu Miu, odgovarajućom 'clutch' torbicom u potpunosti optočenom svetlucavim kamenčićima i dijamantskim nakitom s potpisom poznate kuće Tiffany & Co.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: selena gomez

Najnovije vesti