Vojvotkinja Megan Markl u problemu, da li će ikada oprostiti svom ocu? (video)

Vojvotkinja Megan Markl u problemu, da li će ikada oprostiti svom ocu? (video)

Autor: | 01/07/2018

0

Tomas Markl (73) je svoju ćerku Megan (36) osramotio u javnosti nebrojeno puta otkad se saznalo za njenu vezu pa veridbu i na kraju brak s britanskim princem Harijem (33). Ali, preko svega mu je vojvotkinja od Saseksa nekako prelazila – dosad.

Megan, naime, s ocem nije razgovarala otkad je on pre 12 dana dao televizijski intervju u kojem je govorio o njenim privatnim stvarima, a za to nije tražio dopuštenje. Da stvar bude gora, otkrio je i o čemu je telefonski pričao sa zetom Harijem.

Kazao je Markl kako Megan želi da što pre postane majka, cinkario je princa i sve što mu je ovaj rekao u poverenju – njegovo mišljenje o američkom predsedniku Donaldu Trampu (73), Bregzitu i spoljnoj politici uopšteno.

 

U kraljevskoj porodici postoji nepisano pravilo da nijedan njen član ne sme javno da iznosi svoje stavove o politici, a sada su zbog Meganinog oca procurila prinčeva mišljenja o najkontroverznijim političkim pitanjima u Velikoj Britaniji.

Nakon tog lapsusa, mediji razapinju nepromišljenog Markla jer je “izdao svoju ćerku”, a piše se i kako mu sama kraljica Elizabeta (92) zamera iznošenje takvih informacija u javnost. Megan preko toga očito još uvek ne može da pređe, a njen otac se sada boji kako nikad ni neće.

Nedavno se požalio medijima da mu ćerka nije poslala čestitku za Dan očeva i da strahuje kako je više nikada neće videti ni čuti. Njegov je intervju došao u prilično nezgodnom trenutku, s obzirom na to da kraljica sledećeg meseca treba da se nađe s Trampom, što bi zbog Marklovog dugog jezika moglo proći dosta napeto.

Kako prenosi Daily Mail, jedan od razloga zašto Megan ne želi da nazove oca je i strah da sve što mu kaže telefonom može nekako da procuri u javnost.

hellomagazin.rs Guliver/Getty