Marijana Mićić : Rođena sam i odrasla u Beogradu, pa me je teško fascinirati

Marijana Mićić : Rođena sam i odrasla u Beogradu, pa me je teško fascinirati

Autor: | 29/06/2018

0

Posle osam meseci velike muzičke borbe, došlo je vreme da publika iz regiona izabere četvrtu Pinkovu zvezdicu. Kroz 35 emisija predstavilo se 60 mališana, a do samog kraja takmičenja, zahvaljujući talentu i posvećenosti, stiglo je 10 najboljih. Pred večerašnje superfinale četvrte sezone "Pinkovih zvezdica", od šarmantne voditeljke Marijane Mićić saznali smo koji učesnici su ostavili poseban utisak na nju.


- To su oni najmlađi poput Ljube, Jovane, Pavla iz prve sezone. Raskošnim pevačkim talentom oduševili su me Marija Serdar, Roko Blažević, Žarko Pribaković, ali i pravi "performeri": Joca iz Crne Gore, Matija iz Makedonije, Mario iz Bugarske, Tara iz ove sezone - kaže glumica.

Osim u petom ciklusu ovog muzičkog takmičenja, koju počinje na jesen, našu sagovornicu možemo da gledamo na sceni pozorišta "Akademija 28" u Beogradu, gde je nedavno premijerno izvedena komedija Branislava Nušića "Svinja". Predstavu je režirala glumica Sonja Knežević, a pored Marijane koja tumači lik Nine, igraju i Ljiljana Đurić, Dušan Matejić i Miloš Đurović.

- Predstava je na redovnom repertoaru "Akademije 28", a već imamo zakazana gostovanja tokom leta. Prvo je 30. juna u Kleku na letnjoj sceni, zatim krajem avgusta na festivalu u UK "Palilula". Očekujemo odgovore iz još nekoliko gradova - otkriva Marijana.

Popularnost je, kako kaže, ne opterećuje, niti o njoj previše razmišlja.

- Kao dete rođeno i odraslo u Beogradu, mene je teško fascinirati. Ja samo radim svoj posao i razumem da je moj rad dostupan svima. Tako da ne postoje trenuci kad se teško nosim sa popularnošću. Sama sam izabrala ovaj posao i svesna sam da nekada moram biti raspoložena i kada to nisam, jer publika je to zaslužila - iskrena je Marijana.


Budući da će biti dva meseca na letnjem "raspustu", u pauzama između gostovanja, lepa glumica planira da sa dečkom, producentom Milošem Marijanovićem, otputuje na letovanje.

- Najviše volim da putujem, to me osvežava i oplemenjuje. I trening je dobar "reset" za mozak, pa se trudim da svakog dana budem fizički aktivna.

.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages/Instagram