Bolid zamenio mikrofonom: Muški vokal u pesmi Kristine Agilere je Luis Hamilton?

Bolid zamenio mikrofonom: Muški vokal u pesmi Kristine Agilere je Luis Hamilton?

Autor: | 29/06/2018

0

Šampion Formule 1 Luis Hamilton izgleda ozbiljno razmišlja o promeni karijere i krči put ka novim uspesima nakon što završi karijeru kao vozač - ili možda uporedo s tim.

Izvor za "The Sun" tvrdi da je u novoj pesmi Kristine Agilere pod nazivom "Pipe", muški vokal pod pseudonimom XNDA, zapravo niko drugi do Hamilton!

 

Vozač Formule 1 je navodno još 2011. godine pokušavao da ostvari muzičku saradnju za Kanijeom Vestom i Jay Z-ijem, ali javnost tek sada ima priliku da čuje kako zvuči.

-Luis je i ranije nagoveštavao da ćemo ga čuti kako peva, ali je ovo prvi put da se njegov glas čuje u nekoj zvaničnoj pesmi, rekao je izvor za britanski list.

Agilera je pred objavljivanje pesme istakla da joj je zabranjeno da otkrije pravi identitet dotičnog XNDA, ali da "jedva čeka da svi saznaju koliko je talentovan".

A post shared by Rádio Mix Natal (@mixfmnatal) on Jun 28, 2018 at 11:23am PDT

-Proveo je godine pokušavajući da ustanovi sopstveni muzički stil, a sada se oseća da je skoro spreman da se predstavi svetu kao umetnik, dodala je pevačica.

Možda i nije toliko iznenađujuće da vidimo Luisa Hamiltona ubuduće kao pevača, jer je jednom prilikom rekao:

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Jun 6, 2018 at 11:25am PDT



-Ovaj sport nije cela poenta mog života. Kada ja prestanem time da se bavim, sport će nastaviti dalje. Želim i ja da nastavim dalje i da se posvetim izazovima u nečemu drugom-
Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram

Najnovije vesti