Šta je posebno u Smart Water - novoj vodi kompanije Coca-Cola?

Šta je posebno u Smart Water - novoj vodi kompanije Coca-Cola?

Autor: | 26/06/2018

0

Kompanija Coca-Cola, koja nas različitim napicima u Srbiji osvežava već pola veka, ovoga puta donosi nešto sasvim posebno – vodu inspirisanu oblacima. Smart Water je prvi put predstavljena jedinstvenim performansom na 43. Beogradskoj nedelji mode, a sada je napokon možemo naći i na policama prodavnica.

Nas je zanimalo zašto baš Smart Water i kako to nastaje voda inspirisana oblacima. Prvi odgovor nam se odmah toliko svideo da ćemo ga koristiti kao moto. Naime, kompanija Coca-Cola je u potrazi za inspiracijom, umesto u zemlju, gde je mnogi traže, gledala u oblake. Dobar savet za početak leta, zar ne? Oni su je inspirisali da korišćenjem najsavremenije tehnologije ponove proces kruženja vode u prirodi i stvore prvu na svetu vodu inspirisanu oblacima. Zvuči vam komplikovano? Mi mislimo da je pametno. Sa dodatim mineralnim solima magnezijuma, kalijuma i kalcijuma koje joj daju čist, osoben i svež ukus, Smart Water pruža savršenu hidraciju za radoznale, urbane, ambiciozne i motivisane.

Znamo kakvi su izazovi koje savremeno društvo, iznova pomerajući granice naših mogućnosti, postavlja pred nas. Zato je Smart Water dobar izbor hidracije koji potvrđuje i Dženifer Aniston, holivudska zvezda koja je uvek ima uz sebe. Svi razlozi da probate ovu vodu su tu, a nama je i dalje najdraži onaj da vas podseti da uvek gledate u oblake jer ćete ih jedino tako i uz pravu hidraciju, dostići u bilo čemu što zamislite.

hellomagazin.rs Coca-Cola/Promo