Šaban Šaulić: Gordana drži tron kao jedina, najdraža i najznačajnija žena u mom životu

Šaban Šaulić: Gordana drži tron kao jedina, najdraža i najznačajnija žena u mom životu

Autor: | 23/06/2018

0

Kralj narodne muzike Šaban Šaulić (67) ove godine slavi pola veka karijere, čija će kruna biti veliki beogradski koncert zakazan za 6. oktobar. Popularni pevač za uspešnih 50 godina rada može zahvaliti bezuslovnoj podršci svoje porodice, posebno supruzi Gordani (60), koja je bila uz njega i u dobru i u zlu.

Pevač neosporno tvrdi da je upravo ona njegov glavni oslonac i stub kako porodice, tako i celokupne karijere i otkriva da je uvek verovao u njenu intuiciju.

- Gordana je, osim što je moj životni partner, uvek bila i neko čije je mišljenje izuzetno važno za moju karijeru. Uostalom, neke od velikih hitova koje sam otpevao ona je napisala, a pritom je već decenijama i moj menadžer i neko kome najviše verujem u svim segmentima, i poslovno i privatno. Gordana drži tron kao jedina, a samim tim i najdraža i najznačajnija žena u mom životu, i tako je već više od četiri decenije - počinje Šaban i dodaje da je tajna skladnog braka dogovor i uzajamno konsultovanje.

- Supruga mnogo bolje procenjuje ljude od mene. Ja sam čak ponekad dečje naivan kada mi se neko dopadne, pa zanemarujem mane. Nekoliko puta me je tokom godina savetovala da prekinem druženje sa određenim ljudima, i svaki put kad je nisam poslušao, ispostavilo se da sam pogrešio. Što se ostalih stvari tiče, mi se uglavnom konsultujemo i zajednički dolazimo do rešenja, tako da nema mnogo slučajeva gde je nešto bilo samo moja ili samo njena odluka.

Tokom četiri decenije skladnog braka Šaulići su dom oplemenili i naslednicima - sinom Mihajlom (33), ćerkama Sanelom (41) i Ildom (39), koja je krenula očevim stopama.

- Kod Ilde se pokazala tačnom krilatica "ko zna zašto je to dobro". U početku je nisam podržavao u nameri da peva jer sam se tokom svih godina na estradi nagledao svega i svačega i neke od tih stvari stvarno nisam želeo da ona doživi. Međutim, kad je čvrsto rešila da muzika bude njen poziv, podržao sam je u tome, i ispostavilo se da je prava stvar to što je sačekala i kao zrela osoba ušla u sve. Ponosan sam na Ildu i ono što je postigla i jedva čekam njen koncert 12. septembra, kada će proslaviti deset godina rada. Ona je taj koncert nazvala "Na moj način", a ja bih dodao da je sve uradila na pravi način - kaže ponosni otac za Glossy.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević/Hello/Arhiva
Tagovi: šaban šaulić