Princ Vilijam otkrio: Princeza Šarlot obožava modu, a ružičasta joj je omiljena boja

Princ Vilijam otkrio: Princeza Šarlot obožava modu, a ružičasta joj je omiljena boja

Autor: | 22/06/2018

0

Preslatka princeza Šarlot, ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton, već je osvojila simpatije javnosti, a njen otac je otkrio kako je neodoljiva trogodišnjakinja velika zaljubljenica u modu.

Pošto je princ Vilijam prilikom posete Liverpulu na poklon dobio tri kožne satchel torbice s imenima dece na njima, ponosni je otac ispričao kako je malena princeza već sad prava pomodarka.

Princeza Šarlot je na poklon dobila ružičastu torbicu s prigodnim natpisom 'Mini-Windsor', a njen tata je prokomentarisao kako će biti teško da nagovori devojčicu da skine tu torbicu, jer je u njenoj omiljenoj boji, ružičastoj.

Princ Vilijam je otkrio da je trogodišnjakinja 'luda' za modom i najradije nosi ružičastu odeću.

Slatka princeza oduševila je i kad se modno uskladila s mamom Kejt, u preslatkoj plavoj haljinici koju je nosila na proslavi prilikom obeležavanja kraljičinog rođendana, događaja pod nazivom Trooping the Colour. Vojvotkinja od Kembridža je bila elegantna kao i uvek u plavoj kreaciji s potpisom Alexandera McQueena.

Modni analitičar Sajmon Glazin hvali modni stil malene princeze i njene mame.

- Kejtina stilistkinja Nataša Arčer je obavila sjajan posao s vojvotkinjom i njenom ćerkicom jer se za formalne prilike modno usklađuju i to izgleda odlično. Mama i ćerka obično nose pastelne tonove i stilski su usklađene - objasnio je.

Budući da je njena majka velika zaljubljenica u modu i modna ikona čiji stil obožavaju devojke i žene širom sveta, ne čudi da je i malena princeza od mame nasledila ljubav prema lepoj odeći.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Slične Vesti