Milica Todorović: Mene i danas da odem u kineski butik ne bi bilo sramota

Milica Todorović: Mene i danas da odem u kineski butik ne bi bilo sramota

Autor: | 20/06/2018

0

Pevačica Milica Todorović je pre nekoliko dana objavila spot za svoju novu pesmu pod nazivom "Show program", a sada otkriva koliko je i njen privatan život baš kao što naslov pesme glasi...

Milica je na sceni od svoje 13. godine, kada se po prvi put okušala u "Zvezdama granda".

- S 13 i po godina, koliko se ja sećam, tada sam se prijavila na audiciju za "Zvezde Granda", a onda pobedila sa 14 i po, a sa 16 sam već igrala kod Kusturice u "Pank operi", tako da što se tiče mog života svašta sam nešto prošla - priča raspoložena Milica za Mondo.

Na pitanje kako je izgledao početak njene karijere, Milica sasvim iskreno odgovara:

- Pozajmljivala sam od jedne komšinice i prijateljice često garderobu. A za prvi nastup su me mama i tata odveli u kineski butik da kupim neku majčicu, sećam se i neke pantalonice. A ono što je meni zaista najdraže je to što nikada nisam promenila taj stav o garderobi i o načinu oblačenja i preponosna sam na to. Mene i danas da odem u kineski butik ne bi bilo sramota.

U čemu se tvoj život razlikovao od života tvojih vršnjaka?

- Ja sam išla u srednju muzičku, tako da za vikend na primer odem za Beograd radim, nastupam i vratim se u muzičku školu "Stevan Hristić" u Kruševcu. A tamo na primer treba da pevam "Karmina Burana" u horu, a ja dok altovi pevaju visoko, pevam s baritonima. Profesorka me čuje pa se iznervira i vikne na mene: Milice, opet si tezgarila!

Da li si zbog karijere bila pod pritiskom da na primer ugradiš silikone ili nešto promeniš na sebi?

- Pa da sam bila do sad bih izgledala tako! - kroz smeh je objasnila Milica.

Napravila si višemesečnu pauzu od medija i nastupa, zašto?

- Došlo je do premora, bila sam zaista preumorna i trebao mi je taj veći odmor jer ja od 13. godine nastupam i nikada nisam pravila neku veću pauzu. Ali evo me opet, sada Mica ponovo iz frižidera izlazi! - u svom maniru je prokomentarisala svoj povratak šarmantna pevačica.

hellomagazin.rs Mirko Tabašević

Najnovije vesti