Princ Čarls za svoju snahu Megan već ima zanimljiv nadimak

Princ Čarls za svoju snahu Megan već ima zanimljiv nadimak

Autor: | 19/06/2018

0

Da su od samog početka i njenog dolaska u Britaniju ostvarili sjajan kontakt i zbližili se, dalo se naslutiti u nekoliko zajedničkih angažmana kada su princ Čarls i Megan Markl pokazali kako se dobro slažu.

Koliko je zadivljen svojom novom snahom Megan Markl, 70-godišnji princ Čarls pokazao je već nekoliko puta kada smo svedočili njihovom zajedničkom pojavljivanju u javnosti.

- Kada ju je upoznao rekao je Hariju da je Megan izuzetna žena: draga, topla, vredna, stabilna i čvrsta. Megan je takođe dala do znanja koliko ceni princa Čarlsa i navela Harija da više poštuje oca i da se češće druže - rekao je nedavno izvor blizak palati za Daily Mail.

Čvršća veza nekada otuđenih oca i sina mogla se primetiti odmah posle venčanja kada su se 36-godišnja Megan i tri godine mlađi Hari pridružili Čarlsu u vrtovima Bakingemske palate na službenoj proslavi rođendana.

A post shared by Sharon (@thewindsorsfamily) on Jun 18, 2018 at 11:27pm PDT

Kako donose strani mediji, budući engleski kralj, Čarls i dalje ne prestaje da hvali svoju snahu Megan, te je navodno smislio i zanimljiv nadimak koji joj sjajno pristaje. Prozvao ju je Volfram (hemijski elemenat koji pripada grupi metala), a trebao bi da simbolizuje Meganin čvrst karakter koji je doneo pozitivne promene kod njegovog sina Harija i celu kraljevsku porodicu.

- Princ Čarls se divi Megan na njenom čvrstom karakteru i zaleđu koje stvara njegovom sinu Hariju. Poznato je da je Hari emotivniji pa se svi slažu kako mu žena kao Megan izvrsno pristaje. Nadimak joj je dao iz ljubavi i nema nikakav loš kontekst - naglasio je neimenovani izvor koji je blisko povezan s kraljevskom porodicom.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti