Marko i Marija Đurovski: Ljubav nas je spojila, zbog nje opstajemo

Marko i Marija Đurovski: Ljubav nas je spojila, zbog nje opstajemo

Autor: | 19/06/2018

0

Marko i Marija Đurovski već čitavu deceniju koračaju kroz život jedno uz drugo, a sin Maksim je kruna njihove  višegodišnje ljubavi.  Par otkriva kako odoleva izazovima koje su donele društvene mreže.

Marija: Moram prizntim da sam aktivnija na Instagramu od Marka, jer volim da čuvam naše zajedničke trenutke. Marka ne zanimaju toliko društvene mreže i jedino ih koristi za promociju svog brenda.


Marko: Volim da se šalim na Marijin račun kada kažem da sam joj sigurni lajk, ali daleko od toga da je kontrolišem, jer ona objavljuje ono što želi.

Oboje ste javne ličnosti, ali se o vašem privatnom životu ne zna mnogo? Kako uspevate da zadržite intimu?

Marija: Bitno je naći meru u svemu što radite i voditi računa o tome šta ćete podeliti sa drugima. Tek nedavno smo izašli u susret prijateljima i prvi put objavili fotografiju sina, koji do treće godine nije bio ni na jednoj društvenoj mreži.

Marko: Trudim se da ne iznosimo u javnost detalje iz privatnog života - niko nije video kako izgleda naš dom, spavaća soba... Ali, isto tako, volim da objavim fotografiju našeg poljupca.


Zajedno ste duže od decenije, koja je tajna vašeg odnosa?

Marija: Ljubav nas je spojila, zbog nje opstajemo, ali je važno i to što imamo ista interesovanja i slične poglede na svet.

Marko: Zajedno smo deset godina, a bićemo još deset, jer smo nas dvoje potpuno isti.

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram