Indira Levak o majčinstvu: Čovek priželjkuje, a Bog određuje

Indira Levak o majčinstvu: Čovek priželjkuje, a Bog određuje

Autor: | 19/06/2018

0

Nakon izlaska iz Kolonije Indira Levak pod imenom Indira Forza gradi sve uspešniju solo karijeru. Ovih je dana na Pagu snimala i spot za svoj novi singl "Istina i laž", kojeg će uskoro predstaviti.

- Ja u životu nisam doživela ovakvu buru, ovo je bio kao naručeni specijalni efekat, ali je možda malo preterala - dakle buro nemoj se zafrkavati. Bilo je tu i galebova oni su isto dobili posebnu ulogu, tako da galebovi paški hvala vam lepo što ste učestvovali kao kulisa - rekla je Indira za InMagazin i dodala kako ne sumnja da će se uz ovu pesmu plesati ovog leta.

- Latino pesma, onako fino - sad neću reći koje je ovo piće (koktel) ali fino ovo piće uzmete u ruku pustite "Istinu i laž" i lagano kukovima idete levo - desno. Predivna, plesna pesma, letnja uživancija, i šta još reći o njoj - morate da imate jednog zgodnog partnera uz nju - rekla je Indira koja je ponovo istakla kako je srećna uz supruga Miroslava, koji je preuzeo i menadžersku ulogu u njenoj karijeri.

- Mene je Bog nagradio, hvala Bogu da sam srela takvog čoveka u svom životu i on je potpora, moja stena, moja mirna luka, jednostavno funkcionišemo u svemu zajedno i sve volimo isto - rekla je Indira kojoj je neostvarena želja uloga majke:

- Pa nekako čovek priželjkuje, a Bog određuje - to je taj odgovor na to pitanje - kazala je Indira.

hellomagazin.rs/m.g. Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti