Branislav Tomašević o bavljenju muzikom: Gluma je apsolutno moj život, ja samo želim da istražujem

Branislav Tomašević o bavljenju muzikom: Gluma je apsolutno moj život, ja samo želim da istražujem

Autor: | 19/06/2018

0

Glumac Branislav Tomašević, koji je poslednjih godina potpuno transformisao svoje telo, pa žene "lude" za njegovim mišićima, odlučio je da se oproba i u muzičkim vodama. Naime, on je promovisao pesmu i spot pod nazivom "Ovo nije kraj", čiju muziku potpisuje Aleksandra Kovač.

- Ovo je tek početak jedne ozbiljne priče koju želim da iznesem u potpunosti. Ja sam u stvari odrastao uz muziku zato što se moj otac već pola veka bavi njome i muzika je uvek bila prisutna u mom životu. Odmalena je u meni tinjala neka blaga želja da bih voleo u nekom momentu da se oprobam i u muzici. Sreća je htela da sam upisao Fakultet dramskih umetnosti u klasi fenomenalnog profesora Predraga Bajčetića i profesionalna karijera me je odvela u jednom drugom smeru, na koju sam takođe jako ponosan. Verujem da će se ona i dalje nadograđivati i rasti, ali ovo je samo jedan novi segment koji volim da dodam svom životu. Mislim da čovek treba da iskoristi sve potencijale koje mu je bog dao a ovo što ja radim nije novost. Sa rediteljem Gagom Antonijevićem sam baš komentarisao da u Americi ovo ljudi rade već sto godina. Nema veze, i mi treba da počnemo jednom - započinje priču Branislav Tomašević, i dodaje da ogromnu zahvalnost duguje Aleksandri Kovač.

Branislav Tomašević: Kod nas glumaca bio je trend ko može više da popije, sada se više okreću treninzima


- Sve je počelo od moje želje da radim na pevanju. Počeli smo sa časovima i ja sam samo hteo da nadogradim taj segment svog života. Posle nekoliko časova Aleksandra je rekla: "Čekaj, ovo fenomenalno zvuči. Zašto mi ne bismo podigli ovo na jedan ozbiljniji nivo?" Sa radošću sam prihvatio taj izazov i presrećan sam zbog toga. Apsolutno mi mnogo znači kada mi neko kvalitetan, poput Aleksandre, da snagu. Iako sam ponekad sumnjao u sebe, ona mi je ipak pomogla da shvatim da je to ono pravo.

Iako će većina pomisliti da Branislav napušta glumu i prelazi u muzičke vode, ništa od toga nije istina, tj. napustiće istu, ali na kratko.

- Ja ne napuštam glumu i ne odlazim u muzičke vode. Gluma je apsolutno moj život, ja samo želim da istražujem i to je moja ideja - ističe glumac.

Prva pesma "Ovo nije kraj" je samo početak, a za dva meseca planira da objavi novu pesmu. Kada se njegova muzička karijera još više zahukta, snimiće i prvi muzički CD.

Branislav Tomašević o seriji “Ubice mog oca”: Reakcija publike govori da sam odigrao na dobar način

 

Ima puno glumaca koji dobro i pevaju, a jedan od njih je i Ivan Bosiljčić. Planira li Branislav da stane na crtu svom popularnom kolegi?

- Ja ne želim da stajem na crtu ni sa kim jer svako ima svoj put. Svakome od svojih kolega i ljudima iz šou-biznisa želim samo da napreduju, jer kada je svako od nas bolji, vući će ove druge više i dalje, tako da to sve ide prema jednom sveopštem napretku. Nikada ne gledam ljude kao konkurenciju - tvrdi glumac, i dodaje da zasad nema planova da učestvuje na nekim muzičkim festivalima, ali će možda toga biti u budućnosti.

Sa suprugom delim sve

Branislav je već godinama u braku sa našom proslavljenom manekenkom Jelenom Ivanović. Pitamo ga kako je ona reagovala kada je čula njegovu pesmu, ali i zašto se nije pojavila u njegovom video-spotu.

- Ona se oduševila na prvo slušanje. A što se tiče pojavljivanja u spotu, mislim da se mi dovoljno pojavljujemo u medijima zajedno, a zajedno delimo i život, tako da namerno to nismo uradili - naglašava Tomašević

Hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATAImages, Instagram

Pročitajte još

Najnovije vesti