Željko Joksimović: Koncert će biti jako jako brzo, pa makar i sekire padale!

Željko Joksimović: Koncert će biti jako jako brzo, pa makar i sekire padale!

Autor: | 17/06/2018

0

Jubilarni, hiljaditi koncert Željka Joksimovića bio je zakazan za 16. jun, međutim, zbog nepovoljnih vremenskih prilika pevač je bio primoran da nastup odloži za neki drugi dan.

Budući da je u čitavu organizaciju uključeno mnogo ljudi, novi datum još uvek nije poznat, a pevač tvrdi da svi rade na tome da se novonastala situacija što pre reši. Joksimović je priznao da se tim povodom oseća "grozno", pa je osetio potrebu da se javno obrati svim svojim fanovima.

- Danas sam proveo ceo dan gledajući u nebo, jer sam dobio čvrsta uverenja da će kiša poremetiti naše jubilarno druženje i jako se loše osećam zbog toga što se to nije desilo. Ceo dan sam na telefonu, ceo dan smo u organizacijama, koncert će se održati u jako kratkom periodu, a datum najkasnije možemo da objavimo u ponedeljak, zbog raznih stvari - ogromna je ekipa, juče smo morali da spustimo opremu zbog nevremena, da ne bi neko nastradao, da se nešto od opreme ne bi pokvarilo, tako da sam siguran da razumete u kakvom se stanju nalazim i siguran sam da ćete me podržati na sledećem koncertu koji će biti jako jako brzo, pa makar i sekire padale! - obećao je Željko, koji je uz objavljeni video dodao:

- Ono kada se osećaš grozno. Zbog prijatelja, koji su čekali. Zbog ludog vremena. Zbog broja hiljadu. Sledeći put, šta god da pada...

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko) on Jun 16, 2018 at 1:19pm PDT

hellomagazin.rs Aleksandar Kujučev