Dragan Bjelogrlić sprema novu seriju?

Dragan Bjelogrlić sprema novu seriju?

Autor: | 17/06/2018

0

Ekipa serije „Žigosani u reketu“, iza koje stoji „Kobra film“ našeg proslavljenog glumca i ostvarenog reditelja Dragana Bjelogrlića, sitno broji jer se početak snimanja očekuje od 20. juna u Beogradu.

Kako „Srpski Telegraf“ saznaje, glavna ženska uloga poverena je Dubravki Mijatović, koju je publika malih ekrana imala priliku da gleda nedavno u seriji koja je javnost podigla na noge – „Nemanjići – rađanje kraljevine“.

O ulozi koju je Dubravka dobila sve detalje otkrio je izvor blizak upravo njoj:

– Pred Dudom je veliki izazov i važan zadatak jer će upravo ona povezivati paralelne priče koje su u seriji noseće, ona će biti ta spona među likovima u sadašnjosti, ali će se publika kroz njen lik i priču vraćati i u prošlost – kaže naš izvor blizak glumici.

Serija se baviti sudbinama dvojice članova poslednje zlatne generacije jugoslovenske košarke Srbinu i Hrvatu koji nakon blistavih igračkih karijera započinju novi život, pokušavajući da se ostvare u drugim poslovima. Međutim, mnogo godina kasnije, oni će se ponovo sresti s namerom da se vrate svojoj najvećoj ljubavi – košarci.

Iz produkcije nisu želeli da komentarišu naša saznanja, baš kao ni informaciju da će se u ulozi hrvatskog košarkaša naći Filip Šovagović, a srpskog Nebojša Dugalić, s kojima je Bjela uspešno sarađivao na ranijim podjednako uspešnim projektima „Montevideo“ i „Senke nad Balkanom“, a koju su nedavno objavili pojedini mediji iz regiona.

Poznato je već da Bjela ovog puta ne učestvuje ni kao reditelj, ni kao scenarista u realizaciji serije koju pak potpisuje kao idejni tvorac i koproducent, a da će u glumačkoj ekipi zaista biti neki od najpopularnijih glumaca mlađe i srednje generacije sa nekadašnjeg prostora Jugoslavije, potvrdio je nedavno Slobodan Boda Ninković gostujući u jutarnjem programu Prve.

– Veliko mi je zadovoljstvo što će mi partnerka biti moja klasna drugarica Vesna Trivalić. To, naravno, nosi veliki rizik sa sobom. Mi se znamo odlično, ali te naše dve energije će praviti česte pauze tokom snimanja – kratko je uz osmeh naveo popularni Boda, jedan od članova čuvene FDU klase „12 veličanstvenih“, kojoj pripadaju i pomenuti Bjela i Vesna.

Kako smo ranije pisali, snimaće se na atraktivnim lokacijama u Beogradu i pred publikom će se naći 45 epizoda, koje će na jesen biti emitovane na Top kanalu.

U ekipi scenarista su pisac Vladimir Kecmanović, pisac Kosta Peševski, scenarista iz Hrvatske Antonio Gabelić, koji je, između ostalog, učestvovao u pisanju scenarija za jednu sezonu hit serije „Bitange i princeze“, dok će režiju potpisati neki od najboljih reditelja s prostora bivše Jugoslavije.

hellomagazin.rs Hello/Arhiva