Fanovi su uvereni da Bijonse čeka četvrto dete (video)

Fanovi su uvereni da Bijonse čeka četvrto dete (video)

Autor: | 14/06/2018

0

Fanovi pevačice Bijonse (36) su 'poludeli od oduševljenja' pošto su primetili da je pevačica na zadnjem koncertu imala zaobljeni stomačić. Obožavaoci su uvereni da je Bijonse trudna s četvrtim detetom, piše Metro.

Izvor je navodno potvrdio ovu priču za američki časopis Star i rekao da je pevačica šokirana što je trudna tako brzo posle rođenja blizanaca, ali i presrećna. Čini se kako su fanovi uvereni da Bijonse namerno bira kostime kojima prikriva stomak kako bi što duže trudnoća ostala tajna.

 

Na koncertu u Velikoj Britaniji, Bijonce je obukla dugu tuniku ispod koje se nazirao zaobljeni stomak.

Pevačica je prošle godine u februaru najavila da je trudna s blizancima. Srećnu vest je objavila na društvenoj mreži pa sada svi prate njene profile na društvenim mrežama i s nestrpljenjem iščekuju službenu potvrdu nove trudnoće.

Bijonse i Džej Zi imaju troje dece, ćerku Blu Ajvi (6) i jednogodišnje blizance Rumi i Sira. Za njih su unajmili 'celu vojsku' dadilja. Svakog blizanca čuvaju po tri dadilje koje rade u smenama od osam sati dok starija ćerka Blu Ajvi ima dve dadilje. Sve dadilje su smeštene u vili u Kaliforniji i svaka ima platu sto hiljada dolara godišnje.

 

Slavni bračni par je trenutno na zajedničkoj turneji pod nazivom 'On The Run II'. Nastupaju po Evropi, a nedavno se pojavila informacija da su im koncertne dvorane poluprazne zbog skupih karata pa mnoge i podele.

 

Na jednom od koncerata, Bijonse i Džej-Zi su se pohvalili da su obnovili bračne zavete povodom desete godišnjice braka.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: bijonse džej zi