Elite Model Look: Milica Škorić i Branislav Tomašić Elitova lica Srbije za 2018.

Elite Model Look: Milica Škorić i Branislav Tomašić Elitova lica Srbije za 2018.

Autor: | 13/06/2018

0

Milica Škorić iz Smederevske Palanke i Branislav Tomašić iz Pančeva pobednici su domaćeg izbora za Elitovo lice 2018. godine. Oni će predstavljati Srbiju kroz nekoliko meseci na prestižnom Svetskom Elite Model Look Finalu!

Žirijem je predsedavala Jennifer May Cope, Elite International Scout iz Pariza, koja je sa vlasnicama modne agencije "Models Inc – Elite Srbija"  Mirjanom Udovičić i Danijelom Dimitrovskom Amidžić, i počasnim članom žirija Milanom Stankovićem izabrala srpske pobednike.

Pripreme Finalsita i oficijalna snimanja održana su u prelepom ambijentu Hotela Envoy. Finale izbora je održano 12. juna na televiziji Pink u  emisiji AmiG show pred milionskim auditorijumom.

Finalisti Elite Model Look 2018. Srbija - 6 devojaka i 4 mladića - predstavili su se stručnom žiriju u modelima Tijane Žunić Bate Spasojevića.

 

Gospođa Jennifer May je zvanično proglasila pobednike: 19-ogodišnjeg Branislava Tomašića i 15-ogodišnju Milicu Škorić.

 

Pobednici nisu krili radost zbog osvojene titule i nadaju se dobrom plasmanu na svetskom takmičenju. Za to će im iskustva naših dosadašnjih predstavnika koji su ostvarili zavidne karijere svakako biti od presudne pomoći.

Branislav Tomašić, 19 godina

 

Mirjana Udovičić je istakla:  - Žiri je večeras imao veoma težak zadatak, jer među tako sjajnim finalistima nije lako izabrati pobednike.Sve čestitke pobednicima, pred vama je neverovatno putovanje svetskom modnom scenom!

Milica Skorić, 15 godina

 

Danijela Dimitrovska je rekla:

-Sigurna sam da će Branislav i Milica predstaviti Srbiju na najlepši mogući način na svetskom Finalu. Očekuju nas pripreme, i zadovoljstvo mi je da im budem mentor za izlazak na internacionalnu modnu scenu

Milan Stanković je čestitao pobednicima :

-Vi ste harizmatična i lepa lica Srbije, koje će upoznati ceo svet. Želim vam puno sreće i uspeha na Svetskom Finalu!

Trideset petu godinu za redom, Modna Agencija Elite organizuje ovo najprestižnije modno takmičenje na svetu nudeći priliku  devojkama i mladićima da snovi postanu stvarnost!

Najprestižnije žene modne scene i filmskog platna svoju karijeru započele su na Elitovom izboru! Sindi Kraford, Žizel Bundšen, Monika Beluči, Kameron Dijaz, Kendal Džener, Alesandra Ambrosio,  Lara Stoun...

 

Hellomagazin.rs Promo

Pročitajte još

Najnovije vesti