Napušta RTS posle 14 godina: Nataša Miljković novo lice TV Prva

Napušta RTS posle 14 godina: Nataša Miljković novo lice TV Prva

Autor: | 08/06/2018

0

Novinarka Nataša Miljković za nekoliko nedelja oprostiće se od Radio-televizije Srbije, gde je provela 14 godina i karijeru će nastaviti na Televiziji Prva.


Nedeljama su trajali pregovori čelnih ljudi TV Prva i Nataše. Jedan od uslova koji je voditeljka postavila jeste da dobije emisiju koja će biti u popodnevnom terminu emitovanja, što joj je uslišeno. Nataša je pristala da pređe u novo jato, ali su odlučili da celu priču sačuvaju od javnosti sve do kraja ovog meseca. Nedavno je saopštila na RTS-u da odlazi sa ove televizije i potom otišla u svoju novu kuću gde je potpisala ugovor", rekao je izvor i dodao da će novinarka najverovatnije voditi emisiju koja će se baviti problemima društva, a da je transferu kumovala Maja Nikolić, njena venčana kuma.

A post shared by Studio Prostor (@studioprostor) on Apr 12, 2018 at 11:24am PDT


-Mi konstantno radimo da okupimo najbolji voditeljski i novinarski tim kako bismo proizveli najbolji program. Tako će biti i u narodnoj programskoj šemi za koju spremamo brojna iznenađenja, rekla je Slađa Paunović, potparol Prve Televizije.

Podestimo, pre nekoliko meseci voditeljski par Jovana Joksimović i Srđan Predojević prešli su sa Pinka na Prvu, a sa RTS je otišao Žika Šarenica na Pink.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram