Prva dama u ilegali: Gde je nestala Melanija Tramp?

Prva dama u ilegali: Gde je nestala Melanija Tramp?

Autor: | 31/05/2018

0

Od kako je 14. maja  objavljeno   da je prva dama Amerike  uspešno povrgnuta hirurškoj intervenciji, ona se nije pojavljivala u javnosti. Iako je njen suprug Donald Tramp poslao umirujuću poruku da je sa njom sve u redu, mnogi se pitaju gde je nestala Melanija.

Naša divna prva dama se dobro oporavlja. Za dva ili tri dana će izaći iz bolnice. Zahvaljujem svima na ljubavi i podršci – napisao je  tada Tramp na Tviteru ali kako su sve češće glasine da je njeno zdravstveno stanje ozbiljno narušeno, te da je zato nestala, oglasila se i Melanija na svom zvaničnom Tviter nalogu.

-Vidim da većina medija prekovremeno radi kako bi se bavila time gde sam ja i šta radim. Budite sigurni, ja sam u Beloj kući, sa svojom porodicom, osećam se sjajno i naporno radim za Ameriku i američku decu- napisala je ona .

Korisnike društvenih mreža to nije sprečilo da naprave šale na račun Melanijinog misterizonog nestanka, pa su  još jednom pokazali koliko umeju da budu duhoviti.

Bela kuća nije objavila detalje o zdravstvenom stanju prve dame, ali AP navodi da dva urologa, za koje napominje da nisu upoznati sa Melanijinim stanjem, smatraju da je najverovatnije objašnjenje za intervenciju vrsta benignog tumora bubrega, poznatog kao angiomiolipom.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Twitter
Tagovi: Melanija Tramp

Najnovije vesti