Neprimereni tvit: Komičarki Rozen Bar otkazali seriju zbog rasističkog ispada

Neprimereni tvit: Komičarki Rozen Bar otkazali seriju zbog rasističkog ispada

Autor: | 31/05/2018

0

Slavna američka komičarka Rozen Bar zbog sramnog rasističkog ispada na Tviteru ostala je bez serije kojom je proslavljena, dobila je otkaz i u vlastitoj agenciji za traženje talenata, a medijski gigant Viakom otkazao joj je saradnju.

Bar, fanatična republikanka i simpatizer Donalda Trampa, napisala je da je Obamina savetnica Valeri Džaret proizvod Muslimanskog bratstva i Planete majmuna.

Na njen rasistički ispad odmah je reagovala TV mreža ABC jedinim mogućim potezom - otkazivanjem serije, prenose američki mediji.

Komičarka se, videvši kakvu je glupost napravila, izvinila i obećala da se 'skida' s Tvitera.

Ispunila je obećanje, isključila se samo na sat-dva. Potom se ponovo 'zakačila' na popularnu društvenu mrežu i ostavila niz histeričnih poruka u kojima se opravdavala i izvinjavala.

-Ljudi, nemojte me žaliti! Jedino što mogu je da se izvinim stotinama ljudi, talentovanim glumcima i autorima koji su ostali bez posla zbog mog glupog tvita, napisala je Bar koja se izvinila i Valeri Džaret.

Želim da ti se lično izvinim. Žao mi je što sam te povredila i nadam se da ćeš prihvatiti moje izvinjenje. Celi život se borim protiv rasizma, napisala je Bar.

-Duboko žalim zbog komentara kojeg sam napisala na Tviteru. Želim se izviniti Valeri Džaret, celom društvu s ABC i ekipi koja je radili na seriji 'Rozen'. Stvarno mi je žao zbog neukusne šale koja ne predstavlja ono za što se borim i što predstavljam.

-Obožavam sve ljude i stvarno mi je žao. Danas su moje reči uzrokovale talas otkaza vrlo vrednih ljudi. Izvinjavam se i publici koju sam zabavljala decenijama. Stvarno mi je žao od srca i molim vas za oproštaj, napisala je Rozen.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: Rozen Bar

Pročitajte još