Vajnstinova supruga Džordžina Čepmen se kaje: Naivno sam mislila da živim u srećnom braku

Vajnstinova supruga Džordžina Čepmen se kaje: Naivno sam mislila da živim u srećnom braku

Autor: | 30/05/2018

0

Džordžina Čepmen, vlasnica modne kuće Marchesa i bivša supruga ozloglašenog producenta Harvija Vajnstina, razmišlja o povratku u Njujork.

Kada je u medijima odjeknula vest o optužbama protiv Vajnstina, Džordžina je pobegla u Los Anđeles, a zatim u London gde žive njeni roditelji. Sada razmišlja o kupovini kuće u poznatoj njujorškoj četvrti što bi moglo da označit njen povratak u Njujork prvi put otkad su se pojavile optužbe.

Džordžina, koja je podnela zahtjev za razvod, otkrila je Vogu početkom meseca da je imala trenutke besa zbog ponašanja bivšeg supruga.

– Deo mene bio je neverovatno naivan. Proživljavam trenutke besa, zbunjenosti i neverice – izjavila je u intervjuu.

Rekla je da se najviše brine za svoju decu – sedmogodišnju Indiju i petogodišnjeg Dašijela. Takođe, rekla je da nikada nije sumnjala u Vajnstinovo ponašanje niti je mislila da je vara.

– Neprestano je putovao zbog posla, a ja nisam tip osobe koji mora da zna gde se neko nalazi. Mislila sam da imam srećan brak. Volela sam svoj život – objasnila je.

 

Džordžinino bogatstvo procenjuje se na 15 miliona funti zahvaljujući luksuznom brendu koji vole brojne dame u Holivudu. Među njima je Sandra Bulok koja je 2010. odbukla haljinu brenda Marchesa kada je osvojila Oskara. Međutim, mnoge su odlučile da bojkotuju brend u znak protesta protiv Vajnstina.

Glavna urednica Voga Ana Vintur stala je u Džordžininu odbranu, a pridružili su joj se brojni stilisti.

– Razočarana sam u ljude koji bojkotuju Marchesu jer veruju da je Džordžina znala za suprugovo ponašanje. Ne poznajem je, ali ne sviđa mi se što žena mora da ispašta zbog pogrešaka muškarca. Svesna sam da će biti nezgodno oblačiti klijente u Marchesinu odeću zato ću tu odluku prepustiti njima, ali ja je neću izbegavati – rekla je stilistkinja Ilarija Urbinati koja je radila sa zvezdama kao što su Donald Glover i Tom Hidlston.

 

Prva zvezda koja je posle Vajnstinovog skandala obukla Marchesinu haljinu na crvenom tepihu bila je Skarlet Johanson. Posle brojnih kritika Skarlet je na ovogodišnjoj Met Gali objasnila svoj postupak.

– Obukla sam Marchesu jer se u njihovoj divnoj odeći žene osećaju lijepo i čast mi je da podržim brend koji su osnovale dve neverovatno talentovane i važne dizajnerke – rekla je 33-godišnja glumica.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty