Tamara Paun: Kolekcija je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi

Tamara Paun: Kolekcija je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi

Autor: | 30/05/2018

0

Modna dizajnerka i umetnica, Tamara Paun, koja je revijom na nedavno održanom Belgrade Fashion Week-u prezentovala svoju kolekciju za proleće/leto 2018, ovoga puta predstavlja editorijal koji prati celu kolekciju. 

Aktuelnu kolekciju karakterišu ekstravagantni oversize  krojevi, elegantnog i ženstvenog šika, čiste svedene forme oplemenjene lepršavim elementima. Dominiraju zemljane boje u raznim nijansama sa žutim, plavim i koralnim detaljima. Široke pantalone, neobični prsluci, dugačke tunike, suknje i bluze bili su u fokusu Tamarinog rada ove, ali i naredne sezone.

Editorijal koji ovoga puta Tamara predstavlja, radio je kreativni tim koji čine art direktor i stilista, Adela Damjanović i fotograf Marko Vulević, frizure je radila Đuka Ivanović, a šminku Željka Janković. Lice ove kampanje je Teodora Pejić.

Ono što radi na polju mode i modnog dizajna Tamara potpisuje kao La Paun. Tamara Paun živi i radi na relaciji Nemačka - Italija - Srbija.

- La Paun je je moj modni izraz, koji je plod ljubavi prema umetnosti i modi, inspirisan bojom i oblikom svesti o trenutku, u trenutku, posut autentičnim doživljajem vizuelnog - kaže Tamara.

hellomagazin.rs Marko Vulević
Tagovi: moda Tamara Paun

Najnovije vesti