Marija Kilibarda, Anđelka Prpić i Lena Kovačević uživale uz Bajagine hitove

Marija Kilibarda, Anđelka Prpić i Lena Kovačević uživale uz Bajagine hitove

Autor: | 30/05/2018

0

Bajaga i instruktori promovisali su novi album posle šestogodišnje pauze.

Album nosi naziv "U sali lom" a spot za naslovnu numeru već je objavljen na Jutjubu. Momčilo Bajagić je ovoga puta sarađivao sa Duškom Kovačevićem koji je napisao par pesama, kao i sa Dragim Jelićem iz Ju grupe.

Tata & Bajaga ?? Noćima sanjam @bajagaiinstruktoriofficial Noćima sanjam pogled sa brda Sve stare kuće rodnoga kraja Noćima sanjam zelena polja I plavo nebo mog zavičaja Noćima sanjam trešnju u cvetu Sva je u belom kao nevesta Noćima sanjam da udaje se Ta moja trešnja za princa bresta Refren 2x Noćima sanjam, mlad sam ko nekad Kraj stare kuće nasmejan stojim Noćima sanjam kako se budim I buđenja se jedino bojim Noćima sanjam pogled sa brda Sve stare kuće rodnoga kraja Noćima sanjam zelena polja I plavo nebo mog zavičaja Noćima sanjam trešnju u cvetu Sva je u belom kao nevesta Noćima sanjam da udaje se Ta moja trešnja za princa bresta Refren 2x Noćima sanjam, mlad sam ko nekad Kraj stare kuće nasmejan stojim Noćima sanjam kako se budim I buđenja se jedino bojim

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on May 30, 2018 at 7:11am PDT

Ostale pesme sa albuma potpisuje upravo Bajaga. Album podseća na stare hitove, pa je nesumnjivo da je poznata rok grupa ostala verna svom stilu.

Foto Instagram

Udeo u stvaranju albuma imaju dugogodišnji saradnici i prijatelji, a neki od njih su Saša Habić, Marko Kuzmanović i Nikola Vranjković.

Među poznatima koji su prisustvovali promociji u Domu omladine bili su glumica Anđelka Prpić koja je došla u pratnji voditeljke Marije Kilibarde.

After Bajaga party #usalilom

A post shared by marija kilibarda (@kilimara) on May 30, 2018 at 5:25am PDT

Svoje kolege podržala je i džez pevačica Lena Kovačević koja je obradila njihov popularni hit "Dobro jutro, džezeri".

U sali lom @kilimara @andjelkap ??? #Bajaga #promocija @bajagaiinstruktoriofficial

A post shared by Lena Kovacevic (@lenakovacevic_official) on May 30, 2018 at 7:08am PDT

hellomagazin.rs/m.g. Mirko Tabašević