Anja i Igo Valente po treći put pred oltarom, ovoga puta u Sabornoj crkvi (video)

Anja i Igo Valente po treći put pred oltarom, ovoga puta u Sabornoj crkvi (video)

Autor: | 27/05/2018

0

Anja Stojković i Igo Valente sklopili su crkveni brak u Sabornoj crkvu u Beogradu, a nakon što su izgovorili sudbonosno "da" razmenili su prvi poljubac.

Naslednica Dragana Stojkovića Piksija pojavila se u venčanici koja je svim prisutnima oduzela dah, sve vreme držeći za ruku svog izabranika.

 

Dok su ih svi oduševljeno posmatrali oni su se osmehivali, a devojčice u belim haljinicama su bacale latice ruža, što je ceo prizor učinilo bajkovitim.

 

Proslavljeni fudbaler Dragan Stojković Piksi nije mogao da sakrije uzbuđenje prilikom ulaska u crkvu na venčanje svoje mezimice.

- Veoma emotivno smo doživeli sve ovo i sam čin je potvrda da poštujemo našu tradiciju, crkvu, veru i običaje. To je ono što nas čini neizmerno srećnima - rekao je Piksi, a onda dao svoje mišljenje o zetu.

- Biće bolje nego što je bio - našalio se Piksi, pa nastavio: "To je njen izbor, mi smo zadovoljni", izjavio je Anjin otac.

 

Među zvanicama su mnogobrojni poznati koji su prisustvovali i glamuroznom venčanju na Azurnoj obali, a ovoga puta je Jelena Karleuša stigla u pratnji supruga Duška.

 

Snežana Dakić je izabrala ružičastu čipkanu mini haljinu:

Ready for the wdding #svadba #anjahugo

A post shared by Snezana Dakic (@snezanadakic) on May 27, 2018 at 6:35am PDT

Pored njih, na slavlje su došli Jovana i Željko Joksimović, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović, Savo Milošević, Mlađan Dinkić sa suprugom i mnogi drugi.

Manekenka Sofija Milošević nije bila spremna za hvatanje bidermajera...

 

Nakon crkvenog venčanja, mladenci i gosti uputili su se ka Kalemegdanu. Sa širokim osmehom na licu, Anja i Igo pozirali su pred fotoreporterima.

hellomagazin.rs Hello/Arhiva

Najnovije vesti