Princ Vilijam nominovan za nagradu "Otac godine" među poznatima (video)

Princ Vilijam nominovan za nagradu "Otac godine" među poznatima (video)

Autor: | 24/05/2018

0

Vojvoda od Kembridža je posvećeni i brižni otac troje mališana, koji iako zauzet obavezama koje nosi njegova titula, svoju porodicu uvek stavlja na prvo mesto odlučan da svojoj deci obezbedi što je moguće više privatnosti i što bezbrižnije detinjstvo.

A kao takav, princ Vilijam, tata princa Džordža (4), princeze Šarlot (3) i malenog Luisa koji ima tek mesec dana, se našao na listi nominovanih za nagradu "Otac godine" među poznatima za 2018. godinu.

 

Vilijam se pridružio drugim poznatim očevima na listi, kao što su Lijam Pejn i Sajmon Kauel, a tu su i Rio Ferdinand i Sajmon Tomas – koji su izgubili svoje supruge u proteklim godinama.

Sajmon je u novembru prošle godine ostao bez supruge Geme, koja je preminula od mijeloidne leukemije. Posvećeni otac je počeo da piše pisma svakog dana svom sinu Itanu (8) da bi mu pomogao da se izbori sa tugom i gubitkom majke.

Rio, koji je ostao bez supruge Rebeke koja je preminula od raka 2015. godine, slomljenog srca i obuzet tugom nastavio je da se brine o njihovo troje dece pokušavajući da im bude i otac i majka, da ne bi osetili prazninu nakon gubitka mame.

Vilijam i Kejt su više puta iskazali svoju povezanost sa decom, uvek naglašavajući da su im deca prioritet, a da je porodica na prvom mestu.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty