Pink iskreno o roditeljstvu: Nekada sam mislila da znam sve, a sada sam sve više frustrirana

Pink iskreno o roditeljstvu: Nekada sam mislila da znam sve, a sada sam sve više frustrirana

Autor: | 23/05/2018

0

Pevačica koji vole širom sveta i koja svojim scenskim nastupima oduševljava saki piut kada se pojavi na sceni, ujedno je i majka dvoje dece i muči iste brige kao i milioni žena đirom sveta.

Pink je na Instagramu podelila svoje misli i brige sa svojim fanovima, objasnivši kako se trenutno oseća, jer biti mama jedne preslatke Vilou i nestašnog Džejmsona, nije jednostavno:

- Mislila sam da sam sve shvatila kada je Vilou bila mlađa. Kada je postojala samo ona. Ali sada ih je dvoje, tako različitih uzrasta, tako da se osećam sve frustriranije kako vreme odmiče. Kako je starija sve mi je manje jasno kako da je usmravam. Da li da budem surovo iskrena? Da li da je zagrlim i mazim i kažem da ne brine jer će sve biti u redu? Da li da je pustim da bude bezobrazna znajući da želim da bude dovoljno snažna da preživi u ovakvom svetu? Naravno, ali kako da ubacim onda suptilnost i ljubaznost? Već znam da previše brinem, nemojte se zamarati da mi to kažete. Svesna sam.... Ali, šta vi mislite? - upitala se Pink postavivši fotografiju sa svojom ćerkom.

A post shared by P!NK (@pink) on May 21, 2018 at 11:59pm PDT

Fanovi koji vole Pink i njenu iskrenost su joj poručili da jednostavno veruje svom instinktu, a da će taj neophodni balans nekako sam doći.

- Dovoljno je što već razgovaraš s njom i razmišljaš o svemu, a sve ostalo će doći na svoje. Ti si jedna od najboljih mama u šou-biznisu! - poručile su joj mame ali i ćerke.

?: Willow Sage

A post shared by P!NK (@pink) on May 22, 2018 at 7:24pm PDT

Happy Mothers Day ?

A post shared by P!NK (@pink) on May 13, 2018 at 1:38pm PDT

A post shared by P!NK (@pink) on May 13, 2018 at 1:05am PDT

A post shared by P!NK (@pink) on Apr 26, 2018 at 4:08pm PDT

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti