Glamur među dinama: Princ Hari vodi Megan Markl na predivno mesto okruženo planinama i pustinjom?

Glamur među dinama: Princ Hari vodi Megan Markl na predivno mesto okruženo planinama i pustinjom?

Autor: | 22/05/2018

0

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, Hari i Megan danas će biti na proslavi 70. rođendana princa Čarlsa, koja će se održati u vrtu Bakingemske palate.

Biće to prvo pojavljivanje bračnog para posle venčanja. Megan je dobila blagoslov Bakingemske palate da svoj položaj koristi za borbu za svoje vrednosti, među ostalim, i za feminizam. Uskoro se očekuje da se Megan oglasi u vezi s humanitarnim ustanovama i kampanjama koje će održavati, a smatra se da će se oglasiti kada se vrati s medenog meseca koji su mladenci malo odložili.

 

Vojvotkinja, koja je prekršila tradiciju održavši govor na svadbi, sarađivala je s brojnim udruženjima uključujući UN Women i World Vision. Nastaviće da radi u sklopu Royal Foundation uz svog supruga Harija, princa Vilijama i vojvotkinju Kejt Midlton.

Kensingtonska palata još uvek nije obavestila javnost o tome koje su odredište odabrali za svoj medeni mesec, ali započela su nagađanja. Hari i Megan verovatno će otići u Namibiju, poznatu po prirodi i divljim životinjama.

Afrika je idealan izbor za par koji je boravio u Bocvani na početku svoje veze.

 

Engleski The Sun navodi kako će par odsesti u kampu “Hoanib Valley Camp”, koji opisuju kao predivno mesto okruženo planinama, dinama i pustinjom.

 

Reč je o kampu koji je ujedno jedina svetska organizacija za očuvanje žirafa u Africi. Reč je o “glampingu” – novom trendu glamuroznog kampovanja.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty