Barak i Mišel Obama se okreću šou-biznisu, potpisali višegodišnji ugovor s Netflixom (video)

Barak i Mišel Obama se okreću šou-biznisu, potpisali višegodišnji ugovor s Netflixom (video)

Autor: | 22/05/2018

0

Bivši američki predsednik Barak Obama i njegova supruga Mišel sklopili su višegodišnji ugovor s internetskom kompanijom za striming Netflixom za produkciju filmova i serija, objavila je ta firma u ponedeljak.

Pod imenom Higher Ground Productions, Obame imaju mogućnost da produciraju emisije sa scenarijima ili bez njih, dokumentarne i dugometražne filmove, navodi firma u izjavi.

Taj ugovor sugeriše da će javna uloga bračnog para Obama posle Bele kuće biti šira nego što je to uobičajeno.

 

Ugovor s Netflixom, koji se hvali sa 125 miliona pretplatnika širom sveta, Obamama će omogućiti da se njihov glas čuje i van tradicionalnih oblika: govora, knjiga i dobrotvornog rada s kojim je povezan bivši predsednički par.

- Jedna od jednostavnih radosti našeg vremena u javnoj službi je ta što smo dobili mogućnost da susretnemo mnoge fascinantne ljude u svim fazama života i  pomognemo im da podele svoja iskustva sa širom publikom - rekao je Barak Obama.

- To je razlog zbog kojeg smo Mišel i ja tako uzbuđeni što smo partneri Netflixa - nadamo se da ćemo razvijati i ohrabriti talentovane, inspirativne i kreativne glasove koji mogu da promovišu veću empatiju i razumevanje među ljudima i da im pomognemo da podele svoje priče s celim svetom - rekao je u izjavi.

hellomagazin.rs Guliver/Getty

Najnovije vesti