Minja Miletić može da odahne, uhapšen čovek koji ju je proganjao mesecima

Minja Miletić može da odahne, uhapšen čovek koji ju je proganjao mesecima

Autor: | 21/05/2018

0

Čovek koji je dva meseca pratio poznatu voditeljku Minju Miletić, koja na televiziji N1 vodi emisiju "Novi dan", uhapšen je pre tri dana u Beogradu, piše Kurir. 

Ovu informaciju potvrdili su im i u MUP-u, a u saopštenju su istakli da je A.Đ.  uz krivičnu prijavu priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu, Posebnom odeljenju za visoko tehnološki kriminal.

"Osumnjičeni se tereti da je u prethodnom periodu preko društvenih mreža i drugih sredstava komunikacije, kao i preko trećih lica nastojao da uspostavi kontakt sa novinarkom televizije N1, protivno njenoj volji", navedeno je u saopštenju MUP-a.

Uhapšeni je voditeljku mesecima uznemiravao porukama, a kako su saznali, on je čak iznajmljivao stan u Zemunu i znao svaki njen korak. 

Prema saznanjima pomenutog lista, muškarac je nekoliko puta dolazio i na televiziju pokušavajući da stupi u kontakt sa Minjom, a znao je čak i opštinu u kojoj poznata voditeljka živi.

Minja je za ovaj list rekla da za sada ne može ništa da komentariše, ali kako list dalje navodi, uhapšeni je na saslušanju rekao kako je došao da "pomogne" voditeljki i državnom vrhu, kao i da su poruke koje joj je slao bile političke prirode. Minja će sutra biti saslušana u Tužilaštvu.

 

hellomagazin.rs Luka Šarac
Tagovi: minja miletić