Svi detalji s večernje zabave novopečenog kraljevskog para (video)

Svi detalji s večernje zabave novopečenog kraljevskog para (video)

Autor: | 20/05/2018

0

Pošto su u kapelici dvorca Vindzor izrekli sudbonosno 'da' i obavili službeni prijem za 600 gostiju, princ Hari i Megan Markl uputili su se Frogmor Haus gde im je bila organizovana večernja zabava. Tek odabranih 200 gostiju prisustvovalo je partiju koji je završio velikim vatrometom, a evo još nekih sočnih detalja...

Oči celog sveta bile su uperene u venčanje godine, kako su ga već prozvali. Megan Markl i princ Hari uplovili su u bračnu luku i službeno postali vojvoda i vojvotkinja od Saseksa. Osim elegantne venčanice koju potpisuje modna kuća Givenchy svi su pričali i o tome kako je ovo venčanje najnetipičnije u istoriji kraljevske porodice.

 

Mladenci su kroz nekoliko gestova sve iznenadili, a ujedno i prekršili i neka od nepisanih pravila. Nakon službenog prijema kod kraljice Elizabete II u svečanoj dvorani dvorca Vindzor, većina je gostiju s nestrpljenjem čekala završni, večernji parti za odabranih 200 gostiju.

 

Zato je par oko 21 sat napustio dvorac Vindzor u retro kabrioletu, automobilu Jaguar E-Type Concept Zero, proizvedenom 1968. godine, a koji je u međuvremenu dobio električni motor. Vojvotkinja Megan obukla je tada drugu haljinu, ovoga puta belu toaletu od krep svile, koja se kopča iza vrata, a koju potpisuje britanska dizajnerka Stella McCartney.

Pošto su lagano mahnuli okupljenim novinarima i fotoreporterima, novopečeni supružnici otišli su u provod. Kako je pisalo u pravilniku koji su dobili uz pozivnice i gosti su morali da imaju spremna dva outfita. Jedan dnevni za crkvenu ceremoniju i svečani ručak ali i glamurozni večernji stajling.

Na večeru koju je potom pratila opuštena zabava uz DJ-a, stigle su brojne zvezde koje su se mogle videti u prednjim redovima kapelice svetog Đorđa. To je takođe netipično za svako dosadašnje kraljevsko venčanje, kada su u prednjem delu crkve pravo da sede imali samo istaknuti članovi monarhije i najbliža porodica.

Putem društvenih mreža tokom večeri brojne su se lepotice pohvalile svojim novim stajlinzima.

Teniserka Serena Vilijams, inače bliska Meganina prijateljica, ovoga je puta obukla Valentino haljinu na debele naramenice koja se širi od struka prema dnu u cvetnom uzorku. Uz to je kombinovala veliku dijamantsku ogrlicu i visoki konjski rep koji je nosila i tokom dana kada smo je mogli vidjeti u Versace kreaciji boje pudera.

Seeing us off. Flying baby style! @olympiaohanian

A post shared by Serena Williams (@serenawilliams) on May 19, 2018 at 2:40am PDT

Glumica Prijanka Čopra iz bele haljine i strukiranog sakoa uskočila je u glamuroznu Diorovu svetlucavu haljinu koja ju je pretvorila u pravu divu. Kosu je za razliku od dnevne varijante, raspustila i ukomponovala velike minđuše. Uz sve je nosila I prikladnu mini Dior torbicu.

Svojim večernjim izdanjem pohvalila se i Džesika Malroni, dizajnerka i snaja bivšeg kanadskog premijera Brajana Malronija. Ona je pak za crkveno venčanje obukla upečatljivu plavu haljinu kanadskog dizajnera Antoinette Di Carla dok je za večernji prijem ipak naglasila svoj seksepil u nešto izazovnijoj kreaciji. Ovoga puta opredelila se za indijsku dizajnerku Naeemu Khan koja je za nju osmislila šljokičavu toaletu otvorenih leđa.

A post shared by OLOMI (@maisonolomi) on May 19, 2018 at 9:24pm PDT

A post shared by etalk (@etalkctv) on May 19, 2018 at 12:19pm PDT

Britanski portali prenose kako se glasna muzika mogla čuti s imanja Frogmor Hausa, a govori se da je zvanice zabavljao isti DJ kao i na venčanju Pipe Midlton, mlađe sestre vojvotkinje od Kembridža. Osim toga mlada Megan Markl morala je pred gostima da održi svečani govor, a onda je zajedno s novopečenim suprugom otplesala svoj prvi ples.

 

Na posletku se pred palatom mogao videti i veliki vatromet koji je zaključio ovaj istorijski dan za Britaniju i kraljevstvo.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti