Preslatka princeza Šarlot i princ Džordž su sve šarmirali na venčanju (video)

Preslatka princeza Šarlot i princ Džordž su sve šarmirali na venčanju (video)

Autor: | 20/05/2018

0

Princ i princeza koji su i na venčanju njihove tetke, Pipe Midlton, oduševili neposrednošću i razigranošću pa su bili prave zvezde, sve su raznežili i na venčanju princa Harija i Megan Markl.

Mališani su izgledali neodoljivo: Džordž (4) u crnom odelu, minijaturnoj verziji konjičke uniforme britanske vojske kakvu su nosili princ Vilijam i princ Hari, dok je princeza Šarlot (3) bila u preslatkoj beloj haljinici s krunom od belog cveća.

I dok se stidljivi princ Džordž krio iza oca, malena princeza je ponovo bila u fokusu zanimanja medija.

Vragolanku za koju je jednom prilikom i princ Vilijam rekao kako će s njom biti problema, fotografi su ulovili dok je popravljala cipelicu, a izgledala je beskrajno simpatično dok je prilikom vožnje autom pokazala i jezik.

Deca, svi mlađi od sedam godina, svoj su zadatak u kapelici Svetog Đorđa odradili bez greške noseći dugački veo lepe američke glumice Megan Markl.

Osim Džordža i Šarlot, među deverima i deverušama koji su do oltara pod posipali cvetnim laticama našli su se i kumići, ali i deca prijatelja princa Harija i Megan Markl, svi u istim odevnim kombinacijama.

Svoju su ulogu deveruše dobile: trogodišnja Florens van Kutsem, ćerka Alis i Nikolasa van Kutsema, ujedno Harijevo kumče; sestre Remi (6) i Rilan Lit (7), ćerke dizajnerke torbi Benite i Darena Litta, kojima je krštena kuma Megan Markl; Ajvi Malruni (4), ćerka stilistkinje i Meganine prijateljice Džesike Malrunei i Benedikta Malrunija. Najmlađa među njima bila je dvogodišnja Zeli Voren, ćerka Zoe i Džejka Vorena, kojoj je krsni kum princ Hari.

 

Vojvotkinja od Kembridža, Kejt Midleton je pomogla malenima oko ulaska u kapelicu držeći princezu Šarlot za ruku koja je u jednom trenutku mahnula okupljenima baš kako je to uradila i prilikom posete tek rođenom bratu Luisu koji je ovog puta ostao kod kuće. Njegovo se prvo javno pojavljivanje očekuje na proslavi krštenja koje će se najverovatnije održati u julu.

Od dečaka osim Džordža u ulozi malenih devera bili su: Džasper Dajer (6), sin Harijevog prijatelja i mentora Marka Dajera i njegove supruge Amande; sedmogodišnji blizanci Brajan i Džon Malruni, sinovi stilistkinje i Meganine prijateljice Džesike Malruni i Benedikta Malrunija i braća četverogodišnje Ajvi.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti

Najnovije vesti