Gospodin i gospođa Kluni: Najotmeniji par na kraljevskom venčanju (video)

Gospodin i gospođa Kluni: Najotmeniji par na kraljevskom venčanju (video)

Autor: | 20/05/2018

0

Amal Kluni, lepa pravnica za ljudska prava i supruga Džordža Klunija, poznata je po svojim besprekornim modnim izborima, a njena je garderoba prepuna komada koji izazivaju zavist zaljubljenica u modu.

Kako je i najavljeno, Amal, inače prijateljica Megan Markl koja je stupanjem u brak s princom Harijem postala članica kraljevske porodice, bila je pozvana na venčanje godine kako su ga prozvali svetski mediji.

Lepa Britanka libanonskih korena za ovu se priliku posebno potrudila odabravši senzacionalnu haljinu zanimljivog kroja u upečatljivoj žutoj boji (Stella McCartney) koja komplimentira njenom tenu i boji kose.

Mali šešir u istoj nijansi žute, zlatne stiletto štikle i zlatni clutch u ruci odlično su zaokružili svečani stajling gospođe Kluni koja se uvek vrlo visoko nalazi na top lestvicama najbolje obučenih žena sveta.

Amal je bila u pratnji supruga, holivudske zvezde Džordža Klunija koji je igrao na klasiku: sivo odelo koje je upotpunio belom kravatom sa prugicama u nijansi haljine svoje supruge. Par je bio sjajno raspoložen te nisu skidali osmeh s lica.

 

Iza njih je bio drugi slavni par, Dejvid i Viktorija Bekam, koji su imali vrlo zanimljiv i usklađen stajling.

Ko je po vama bio lepše obučen?

Koji par je bio stilizovaniji i bolje obučen?

Viktorija i Dejvid Bekam, njihova elegancija je savršena
Amal i Džordž Kluni, izabrali su pravi outfit za ovaj dan

Pogledajte rezultate

Loading ... Loading ...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Slične Vesti