Dan otvorene kuhinje u Savamali

Dan otvorene kuhinje u Savamali

Autor: | 18/05/2018

0

Svi oni koji žele da osete ukuse tradicionalnih specijaliteta, kao i duh Savamale iz ranijih vremena, imaće priliku za to na manifestaciji „Dan otvorene kuhinje Savamale“, koja se organizuje u saradnji Društva starosedelaca i ljubitelja Savamala i kompanije Belgrade Waterfront. Celodnevni događaj održaće se u nedelju, 20. majana Sava Promenadi, u amfiteatru ispod Starog savskog mosta kod murala, a svi posetioci imaće priliku da se druže i uživaju u sveže pripremljenim đakonijama.

Manifestacija „Dan otvorene kuhinje Savamale“ održava se već nekoliko godina, a na ovogodišnjem izdanju očekuje se preko 700 učesnika i gostiju, koji će uživati u lokalnim specijalitetima – pasulju i ribljem paprikašu. Priprema jela na meniju počinje već u 9 časova ujutru, dok će degustacija trajati od 18 časova pa sve do ponoći.

Društvo starosedelaca i ljubitelja Savamala osnovano je 2012. godine i broji više od 800 članova koje odlikuje ponosna privrženost Savamali, kako prema starosedeocima, tako i prema onima koji je tek upoznaju. Ukoliko želite da osetite gostoprimstvo kakvo samo Savamala nudi, pridružite nam se u nedelju na sunčanoj strani savske obale!

 

Hellomagazin.rs Promo
Tagovi: savamala

Najnovije vesti