Hju Grant: Od kako sam ostareo i poružneo, dobijam raznovrsnije uloge

Hju Grant: Od kako sam ostareo i poružneo, dobijam raznovrsnije uloge

Autor: | 16/05/2018

0

Glumac Hju Grant kaže da se više neće pojavljivati u romantičnim komedijama, pošto sada kada je "ostareo i poružneo" dobija ponude za raznovrsne uloge.

Pedesetsedmogodišnji Grant, koji će u Bi-Bi-Sijevoj drami "A Very English Scandal" igrati preminulog vođu Liberalne partije Džona Torpa, kaže da u današnje vreme ima mnogo manje osude kada je rad na televiziji u pitanju, u odnosu na početak njegove karijere.

A post shared by BBC (@bbc) on May 10, 2018 at 11:18am PDT


-To je bio snobovski odnos. 'Ja sam sada filmska zvezda, ne radim na televiziji'. Ali to veoma brzo nestaje. Video sam da i De Niro sada radi za televiziju, rekao je Grant za Gardijan.

-Uvek sam pokušavao da prihvatim najzanimljiviju stvar koja mi je predložena u datom trenutku. A od kako sam ostareo i poružneo, uloge koje igram su postale sve raznovrsnije.

Upitan da li planira da se pojavi u još nekoj romantičnoj komediji, glumac je rekao:

-Ta ptičica je odletela.

A post shared by Radio Times (@radiotimes) on May 11, 2018 at 2:18am PDT

U novoj seriji, Grant glumi političara koji je optužen za ubistvo bivšeg ljubavnika, prenosi Nedeljnik.

On kaže da se upoznao sa načinom života političara i da su motivi koji su ih pokretali tokom šezdesetih i sedamdesetih ostali isti i danas:

-Bojim se da im je glavni motiv uvek promovisanje sebe i napredovanje u karijeri: 'Kako da se probijem?' To je bilo od velike važnosti i za Torpa. Bio je neverovatno ambiciozan- rekao je Grant.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram
Tagovi: hju grant

Najnovije vesti