Keti Peri i Rijana zajedno na naslovnoj Voga posle navodne svađe na Met Gali

Keti Peri i Rijana zajedno na naslovnoj Voga posle navodne svađe na Met Gali

Autor: | 15/05/2018

0

Pre nedelju dana u njujorškom muzeju Metropoliten održana je Met Gala, čija je tema ovog puta bila moda i hrišćanstvo, što je u javnosti izazvalo razne reakcije, jer su se zvanice pojavile u kostimima koji su retko koga mogli da ostave ravnodušnim.

https://www.hellomagazin.rs/moda/met-bal-okupio-elitu-svetskog-sou-biznisa-sara-dzesika-parker-keti-peri-i-rijana-dominirale-crvenim-tepihom/

 

Keti Peri koja je bila anđeo i Rijana koja je imala autfit koji je podsećao na papsku odoru, izazvale su najviše pažnje.

 

Rijana i Keti Peri su bile glavne zvezde večeri i zato što su bile ovogodišnje voditeljke programa.

 

Rijana je svojim autfitom prizvala Papu, dok je Keti na događaj došla s ogromnim anđeoskim krilima, a iako su nasmešene zajedno pozirale fotografima, šuška se da pevačice od Met Gale ne pričaju.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on May 15, 2018 at 4:59am PDT

Rijana, koja je organizovala afterparti, na njega navodno nije pozvala Keti, kako je za The Sun potvrdio izvor blizak barbadoskoj pevačici.

Ali sada su obe osvanule na naslovnoj strani specijalnog izdanja Voga posvećenog upravo Met Gali, i to u autfitima koje su nosile na događaju, a s obzirom na to da se nijedna od njih još uvek nije pohvalila naslovnom na svom Instagramu, moguće je da su glasine o njihovoj svađi zaista istinite.

Perez Hilton tvrdi da jesu u svađi...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty