Kao prava sultanija Hurem: Glumica Merjem Uzerli u centru pažnje u Kanu (foto)

Kao prava sultanija Hurem: Glumica Merjem Uzerli u centru pažnje u Kanu (foto)

Autor: | 15/05/2018

0

Turska glumica nemačkog porekla Merjem Uzerli u seriji "Sulejman Veličanstveni" glumila je sulatniju Hurem, vladarku i jaku ženu koja nikad nije odustajala i bila spremna na sve zarad ljubavi i ta uloga joj  je obeležila karijeru. Iako je mnogi poistovećuju sa neustrašivom sultanijom, 34-godišnja glumica je suprotnost liku koji je tumačila. Zbog ljubavnih lomova pokušala je sebi da oduzme život, ali te teške dane ostavila je daleko iza sebe.

Ona uživa u odgajanju svoje četvorogodišnje naslednice Lare i srećnija je nego ikada. Koliko joj prija životna faza u kojoj se nalazi pokazala je  ma crvenom tepihu festivala u Kanu. Popularna glumica je obukla ružičastu haljinu sa šljokicama i resicama koja joj je savršeno pristajala.

.

Boravak u Francuskoj iskoristila je maksimalno pa nije propustila ni zabavu 'Fashion For Relief' koju je organizirala slavna manekenka Naomi Kembel.

Merjem je za ovu priliku odabrala haljinu pepermint boje koja je savršeno pristala njenoj figuri, te su mnogi prokomentarisali da izgleda bolje nego ikada.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: Merjem Uzerli