Iva Štrljić: Bilo bi mi mnogo lakše u životu da sam bila razmažena

Iva Štrljić: Bilo bi mi mnogo lakše u životu da sam bila razmažena

Autor: | 15/05/2018

0

Plavokosa glumica Iva Štrljić ovih dana je i te kako zauzeta brojnim poslovnim obavezama. "Šifra Despot" uveliko se snima, a pored toga ona  radi na još nekoliko projekata.

Glumica je otkrila kakvo je njeno mišljenje o Radošu Bajiću, te čini li joj se strog, budući da na seriji rade prvi put zajedno, a  govorila je i o do sada nepoznatim detaljima iz svog života.

-Saradnjom sam oduševljena, možda baš zbog toga što i ja volim disciplinu, tako sam vaspitana. Naučena sam da nikada nigde ne kasnim, da poštujem ljude sa kojima komuniciram, kao i da na snimanje dolazim uvek spremna i sa naučenim tekstom, dobro raspoložena i radosna što sam tu gde jesam. Drago mi je sto je Radoš neko ko baš te osobine ceni - kaže Iva za Blic.

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on Apr 26, 2018 at 2:26pm PDT


O tome koliko sličnosti ima sa likom Marse koju igra u "Šifri Despot", Iva kaže:

- Sličnost nam je jedino u tome što smo obe pune energije, brzo reagujemo, ali Marsa je jedna osoba koja na putu ka uspehu uopšte ne mari za to na koji će način doći do njega i kako će se usput poneti prema onima koje sretne u tom pohodu, što apsolutno nema veze sa mnom. Pored toga, ona nije osoba kojoj su važne nijanse već je, može se reći, poprilično površna i ne voli da se udubljuje u odnose. Kako nekoga novog upozna, ona u njemu vidi- kaže Iva.

Iva važi za jednu od najzgodnijih glumica kod nas. Proverili smo kako je moguće da se ne menja već godinama, te koja je tajna dobre figure.

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on Apr 15, 2018 at 10:21am PDT


- Ne bih rekla da su to mali rituali, već poprilično veliki, s obzirom na to da mi se nikada nije dogodilo da preskočim neki vid fizičke aktivnosti poslednjih dvadeset godina. Složićete se da to uopšte nije jednostavno i zahteva ozbiljan trud, iako ljudi kada mene vide misle da uopšte ne moram da se trudim oko dobre linije. Za sve treba da se izborite u životu i da ukrotite sebe, pa tako i za dobru formu. Najviše volim duge i brze šetnje, u šali ih zovem “kaldrma fitnes”. Takođe, idem u teretanu, a volim i da plivam, otkriva tajnu svoje vitke linije.

- Iskreno, uvek pazim šta jedem i koliko, i tu sam ozbiljan karakter, ali ima nešto čemu ne mogu odoleti, a to je sladoled. Kako krenu topliji dani, tako mi svaki dan započne upravo sladoledom - kaže glumica.

A post shared by Iva Strljic (@iva_strljic) on Jan 30, 2018 at 12:36am PST


Iako joj radi posao koji voli  i u životu uživa punim plućima, smatra da bi joj jedna stvar znatno olakšala životni put.

- Nikada nisam bila razmažena, a mislim da bi mi bilo mnogo lakše u životu da jesam- zaključuje Iva.

Hellomagazin.rs Mirko Tabasević/Instagram/Iva Strljic
Tagovi: iva štrljić