Hari i Megan će od kraljice dobiti kuću, a jedinstven poklon namenio im je i francuski predsednik

Hari i Megan će od kraljice dobiti kuću, a jedinstven poklon namenio im je i francuski predsednik

Autor: | 14/05/2018

0
Foto Printscreen Youtube

Do najiščekivanijeg venčanja godine, princa Harija i Megan Markl, ostalo je svega nekoliko dana. Oči sveta u subotu, 19. maja biće usmerene prema Londonu, a još danima nakon svega, seciraće se sve što se događalo. Svoj prostor u medijima zasigurno će pronaći i pokloni koje će mladenci dobiti na dar, posebno oni od političkih moćnika.

Verovatno je upravo to najteži zadatak svake zvance na kraljevskom venčanju - šta kupiti mladencima koji imaju apsolutno sve u životu?

Lestvicu je visoko postavila sama kraljica Elizabeta II koja će im, osim novih, službenih titula, najverovatnije vojvoda i vojvotkinja od Saseksa, pokloniti i kuću na imanju u Sandringemu, i to, pretpostavlja se, Jork Kotidž, za koji se priča da je ruina, ali i da je uklet...

 

Ovih se dana saznalo i šta će paru darivati francuski predsednik Emanuel Makron, koji je svoj idealan poklon pronašao u izboru luksuznog pariskog brenda S. T. Dupont, koji su već kreirali lične primerke za članove kraljevske porodice, kako za vojvodu i vojvotkinju od Kembridža, tako i za kraljicu Elizabetu i princa Filipa.

Ali, u ovom slučaju, zaobići će tradiciju, pa je naručio da za princa Harija tema bude Džejms Bond. Tu su vest medijima otkrili upravo iz S. T. Duponta, najavivši da će njihova 'ST Dupont 007 kolekcija biti službeni poklon za kraljevsko venčanje, u ime francuskog predsednika Makrona i cele Francuske.'

Razlog je poprilično jednostavan - princ Hari je veliki zaljubljenik u filmove o Džejmsu Bondu, zato Makron nije trebao predugo da razmišlja. A osim putne torbe, u poklonu bi trebao da se nađe i zlatni rezač cigara, upaljač, olovke i manšete, sve to s ugraviranim logom 007.

hellomagazin.rs Printscreen/Youtube

Slične Vesti

Najnovije vesti