Kendal i Kajli Džener su uznemirene vezom između Kejtlin Džener i Sofije Hačins

Kendal i Kajli Džener su uznemirene vezom između Kejtlin Džener i Sofije Hačins

Autor: | 13/05/2018

0

Transrodna Kejtlin Džener (68) i mlađana, takođe transrodna, Sofija Hačins (21) već duže vreme ne odvajaju se jedna od druge. A kada je počelo da se šuška o mogućoj veridbi, stvar je prerasla u porodično nezadovoljstvo. Oglasile su se ćerke Kejtlin Džener, popularne Kendal i Kajli.

Kako navode izvori bliski porodici, Kendal i Kajli su uznemirene i ljubomorne, iako je njihov otac izjavio da je srećan što je konačno našao srodnu dušu. Stvar je dodatno zakomplikovalo i to što potencijlna maćeha ima godina koliko i one.

A post shared by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on Jun 18, 2017 at 8:03pm PDT

Kejtlin, pored velike porodice, u poslednje vreme ima samo Sofijinu podršku. Porodica se udaljila od nje, oslonac nema kao ranije u bivšoj supruzi, Kris Džener.

 

Ako se Sofija i Kejtlin venčaju, to bi bio četvrti brak Kejtlin Džener, nekadašnjeg zlatnog olimpijca. Godine 1972. venčao se sa Kristi Krounover, brak sa Lindom Tompson trajao je do 1981. do 1986, a onda je sudbonosno da rekao Kris, majci sada čuvenh sestra Kardašijan.

 

Kejtlin ima šestoro biološke dece, očuh je Kourtni, Kim, Kloi i Roba Kardašijana. Zbog loših odnosa u porodici još uvek nije upoznao nedavo rođenu decu Kloi i Kim.

Da li nov član porodice, studentkinje Sofi, ima šanse da opstane u ovoj nesvakidašnjoj porodici?

hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash

Najnovije vesti