Miranda Ker mama po drugi put, na svet je stigao maleni Hart (video)

Miranda Ker mama po drugi put, na svet je stigao maleni Hart (video)

Autor: | 10/05/2018

0

Prelepa manekenka Miranda Ker, najpoznatija po saradnji sa brendom "Viktorija sikret", porodila se pre tri dana u jednoj privatnoj klinici u Los Anđelesu i na svet donela dečaka.

Kako piše TMZ, slavni par je odlučio da mu da ime po Evanovom dedi, te se mališan zove Hart. Čini se da je slavni par hteo da iznenadi prijatelje i porodicu, s obzirom da su mnogi objavili da čekaju devojčicu, te je ovo bilo pravo iznenađenje.

Posebno zato što Miranda već ima sedmogodišnjeg sina Flina kojeg je dobila u braku sa bivšim mužem, holivudskim glumcem Orlandom Blumom.

- Mali Hart će imati prelepu spavaću sobu. Miranda je već potrošila oko 250.000 dolara za sve potrebne stvari -  otkriva izvor za portal "Lajf & Stajl", objašnjavajući da je dečak dobio dečji krevet ručne izrade i ogroman ormar ispunjen garderobom Diora, Stele Mekartni i Ralf Laurena.  

 

S obzirom da je ovo Evanovo prvo dete, sigurni smo da će biti fantastičan tata, zato što je već dosta iskustva stekao sa Flinom.

 - Flin apsolutno obožava Evana -  otkriva izvor blizak paru.

 - Ivan je fantastičan. Uživa da provodi vreme sa njim, da se igra u parku i da mu kupuje igračke. Jedva je čekao da ima svoje dete sa svojom novom ženom -  istakao je.

 

Manekenka Miranda Ker i milijarder i ko-osnivač "Snapčeta" Evan Spigl su zajedno od 2015. godine.

Venčali su se prošle godine u maju mesecu, kada su organizovali malo luksuzno venčanje na kome su prisustvovali samo najbliži.

hellomagazin.rs Guliver/Getty
Tagovi: miranda ker

Najnovije vesti