Sve zarad gledanosti: Koga je u svojoj emisiji ugostila supruga Vila Smita

Sve zarad gledanosti: Koga je u svojoj emisiji ugostila supruga Vila Smita

Autor: | 09/05/2018

0


Sa svojom majkom  i 17-godišnjom kćeri, pevačicom Viloum Smit, glumica i supruga Vila SmitaDžada Pinket Smit, odlučila je da  pokrene novi talk show, i to na Fejsbuku . Da je spremna na sve zarad gledanosti i publiciteta, dokazala je kada je kao prvu gošću u  “Red Table Talk” dovela  bivšu ženu svog supruga.

A post shared by Red Table Talk (@redtabletalk) on May 4, 2018 at 11:58am PDT


Šri Flečer je sela nasuprot svoje nekadašnje suparnice i u otvorenom i iskrenom razgovoru otkrila sve od najtežem periodu u svom životu, kada se svim silama trudila da održi svoju porodicu na okupu.

Naime, Džada je svoju vezu s Vilom započela dok je on još uvek bio u braku sa Šri, s kojom ima sina Treja, a koji je tada imao tek tri godine.

– Budući da tada još uvek nisam shvatala šta znači brak, isto tako nisam ni znala što je razvod i što on nosi. Da mogu nešto promeniti, nikada ne bih započinjala vezu – priznala je Džada.

A post shared by Ted Ruxspizzle (@ruxspizzle_) on May 8, 2016 at 11:00am PDT


Bivše suparnice nisu se u toku emisije samo smejale. Bilo je tu i suza, nakon što je Šri Flečer otkrila kako se njenom sinu Treju buduća očeva supruga i te kako svidela.


– Trej je došao kući, a ja sam ga pitala kako mu se svidela Džada. On je rekao da si mu se jako svidela.

Na tu izjavu, Džadi krenule su suze, koje nije mogla zaustaviti, posebno nakon što joj je Šri rekla:

– Hvala ti što si toliko volela moje dete.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram
Tagovi: vil smit