Met bal okupio elitu svetskog šou-biznisa: Sara Džesika Parker, Keti Peri i Rijana dominirale crvenim tepihom

Met bal okupio elitu svetskog šou-biznisa: Sara Džesika Parker, Keti Peri i Rijana dominirale crvenim tepihom

Autor: | 08/05/2018

0

Čuveni Met gala bal koji se tradicionalno odigrava svake godine u muzeju umetnosti Metropoliten, ove godine je imao izuzetno zanimljivu i provokativnu temu "Tela iz raja: Moda i katolička mašta".

Ovakva tema je mnogima bila sjajan povod da se pojave u kreacijama koje su privukle ogromnu pažnju fotoreportera i javnosti.

Madona, Rijana, Sara Džesika Parker, Rita Ora, Blek Lajvli... izabrale su toalete koje su bile stilski prilagođene temi ali na moderan i avangardni način, provokativne i smele sa potpuno neverovatnim "instalacijama" na glavama.

Nama se čini da su Sara Džesika Parker kao kraljica srca i Keti Peri kao anđeo, bile ubedljivo najbolje kostimirane, jer malo ko bi se usudio da ponese nešto onako kao što su to one učinile.

Dame su se potrudile da u skladu sa svojom ličnošću i temom izaberu najbolju kreaciju, ističući obline, ali uz dodatak koji asocira na kataločianstvo.

Emili Ratajkovski je bila ovoga puta potpuno smerna, dok je Kim Kardašijan u zlatnoj haljini istakla svoje obline, a Rita Ora se poigrala sa zanimljivim ukrasom na glavi.

Džared Leto i Lana del Rej su imali potpuno neverovatne kostime, ali od njih nismo očekivali ništa manje senzacionalno.

Najsmernije obučena je bila domaćica večeri čuvena Ana Vintur, kao i lepa Bruk Šilds, dok je bračni par Kluni imao vrlo zanimljivu modnu kombinaciju koja je pomalo odudarala od ostalih "kostima".

Pogledajte kako su izgledale zvezde na čuvenom Met balu...

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty
Tagovi: met gala