Mama Megan Markl otkriva kroz šta je porodica prolazila zbog njene veze s Harijem (video)

Mama Megan Markl otkriva kroz šta je porodica prolazila zbog njene veze s Harijem (video)

Autor: | 07/05/2018

0

Kako prenose svetski mediji, majka Megan Markl spremna je da otvoreno progovori o rasističkim uvredama koje je njena ćerka iskusila na sopstvenoj koži u velikom intervjuu s američkom TV ikonom, Oprom Vinfri.

Dorija Ragnald (61), koja će imati ključnu ulogu u ćerkinom nadolazećem venčanju, viđena je u odlasku iz kalifornijskog doma Opre Vinfri u Santa Barbari čija se vrednost procjenjuje na 88 miliona dolara. Iako razlog šestosatne posete još uvek nije potvrđen, izvor američke televizije otkrio je britanskom tabloidu Mirror da su Dorija i Opra razmjenjivale ideje o velikom intervjuu.

- Dorija i Opra provele su sate razgovarajući, a najvažnije i najznačajnije pitanje o kojem su razgovarale odnosi se na rasu i kako su pojedine osobe negativno reagovale na vezu Megan i princa Harija. Ono što se dogodilo Megan i Hariju je odvratno pa su oni, kao i njihova porodica, zaprepašteni. Doriji i Opri ova je tema vrlo bliska jer su obe pretrpele rasizam na svojoj koži - naglašava izvor.

 

Spomenuti intervju, međutim, može biti snimljen i prikazan jedino ako ga dozvole Megan, princ Hari i Bakingemska palata.

Nedugo pošto je njihova veza 2016. godine postala javna, princ Hari je pokušao javnim obraćanjem da zaustavi rasističke komentare, uvrede i napade na svoju devojku ističući kako je postala 'subjekt zlostavljanja i uznemiravanja' na društvenim mrežama, ali i u medijima gdje se o Megan raspravljalo na vrlo seksistički i rasistički način.

 

O rasizmu s kojim se susrela u Holivudu, Megan je svojevremeno progovorila u britanskom izdanju magazina Elle, a njena majka uskoro će joj se pridružiti u završnim pripremama venčanja koje se očekuje 19. maja u kapelici Svetog Đorđa u dvorcu Vindzor.

hellomagazin.rs/m.g. Guliver/Getty

Najnovije vesti