Megan Markl se odlučila za dizajn "Ralf&Ruso": Venčanica će kraljevsku porodicu koštati 113.000 evra

Megan Markl se odlučila za dizajn "Ralf&Ruso": Venčanica će kraljevsku porodicu koštati 113.000 evra

Autor: | 05/05/2018

0

Venčanica koju će Megan Markl najverovatnije nosti na venčanju sa princom Harijem, zakazanom za 19. maj, kreiraće čuveni australijski dizajnerski duo Ralf i Ruso, a prinčeva porodica će za haljinu izdvojiti nešto više od 113.000 evra.

Kako prenose mediji, Megan će ispred 600 zvanica na putu do oltara, u kapeli Svetog Džordža u Vindzorskoj palati, nositi ručno rađenu raskošnu haljinu, prenosi Dejli Mejl.


Iako je cena visoka, venčanica Megan Markl biće i više nego upola jeftinija od one koju je nosila Kejt Midlton, a koja je koštala nešto više od 280.000 evra.

Da je Megan ljubitelj brenda Ralf i Ruso, dokazuje i činjenica da je na zvaničnim fotografijama sa veridbe, nosila jednu od njihovih kreacija.

Vest o venčanici došla je u trenutku kada je Kensingtonska palata najavila da će par na medeni mesec otići krajem leta, a da će se na prvom zvaničnom događaju kao muž i žena pojaviti već posle par dana nakon venčanja.

Roditelji Megan Markl srešće se pre venčanja sa kraljicom Elizabetom II i drugim članovima kraljevske porodice, saopštio je portparol kraljevske palate.

Roditelji će, kako je saopšteno, imati i posebnu ulogu na ćerkinom venčanju, prenela je agencija AP.

Budući mladenci planiraju na venčanju da odaju poštu preminuloj princezi Dajani, Harijevoj majci, koja je poginula u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine.

Roditelji Megan Markl, koji su razvedeni, doputovaće tokom sedmice pre 19. maja, kada je planirana ceremonija venčanja.

Predviđeno je da Meganin otac, Tomas Markl, odvede ćerku do oltara u kapeli Svetog Džordža u Vindzorskoj palati.


Meganina majka zajedno će sa njom da se doveze kolima do Vindzorske palate, 19. maja.

Prema želji princa Harija, u venčanje će biti uključeni i članovi porodice njegove tragično nastradale majke, a jedna od sestara princeze Dajane pročitaće govor na ceremoniji.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Instagram

Najnovije vesti