Jelena Kostov: Volela bih da uskoro rodim drugo dete

Jelena Kostov: Volela bih da uskoro rodim drugo dete

Autor: | 04/05/2018

0

Pevačicu Jelenu Kostov često možemo da vidimo sa visokim potpeticama. No, ova šarmantna dama, kako kaže, od njih neće nikada odustati. Kaže da se u njima odlično oseća, a da je desetka najniža štikla koju ima u svom cipelarniku.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Apr 14, 2018 at 4:08am PDT

- Meni je skoro stradala kičma ali od nošenja deteta. Međutim, to su slatke muke. Nosim previsoke potpetice i nikada mi nije stradala kičma. Kada sam otišla kod fiziotarapeuta on mi je rekao da mu žene svakodnevno dolaze sa istim problemom. Pričaju da ne nosim sina, ali baš me briga što mi je stradla kičma, neću ga ispuštati iz ruku. Po ceo dan ga nosim, igramo se i to mi je najlepši deo života - kaže za „Blic“ Jelena Kostov i dodaje da jedva  čeka da ponovo zatrudni i tako proširi porodicu.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Feb 22, 2018 at 1:56pm PST


- Volela bih drugo dete i to uskoro - bila je jasna Jelena.

Iako je na sceni vrlo provokativno odevena, pevačica kaže da to njenom suprugu Miljanu nikada nije predstavljalo problem i da nije pravio ljubomorne scene.

A post shared by Jelena Kostov (@kostovjelena) on Mar 20, 2018 at 1:24pm PDT


- Nemam ja problem s tim uopšte. Sve je lepo dozirano. Scena nekada iziskuje da si malo provokativan, ali kod mene je sve sa ukusom. Nikada nisam bila vulgarna. Od supruga uvek imam podršku - kaže ona.

Hellomagazin Anotnio Ahel/Ataimages/Instagram
Tagovi:

Najnovije vesti