Sunovrat Džonija Depa: Telohranitelji izneli teške optužbe na račun slavnog glumca

Sunovrat Džonija Depa: Telohranitelji izneli teške optužbe na račun slavnog glumca

Autor: | 02/05/2018

0

Bivši bodigardovi poznatog glumca podneli su tužbu protiv njega zbog neisplaćenih plata i izneli u javnost još njegovog "prljavog veša".

 Migel Sančez i Eugen Areola, koji su radili kao telehranitelji Džonija Depa, podneli su tužbu protiv glumca jer im je ostao dužan plate i bio neprofesionalan prema njima, prenosi glossy.rs.

Oni su u tužbi napisali da su često bili izloženi "nebezbednom radu i uslovima", kao i da su služili i kao bebisiteri i vozači glumcu, njegovoj deci i pratnji.

-Često smo morali da ga pazimo i od samog sebe, zbog svih njegovih poroka, jer smo znali da takav ne može u javnost, rekli su telohranitelji na sudu.

Oni su za Depa počeli da rade preko kompanije "Premijer" 2016. godine, kada je glumac bio pred bankrotom. Dobili su posao kako bi ga štitili, ali su onda nastali problemi.

A post shared by Alphaclub (@__alphaclub__) on May 2, 2018 at 6:28am PDT

-Nekad smo radili i smene od 12 sati. Za to vreme nismo dobijali hranu niti smo išli na pauzu. Na kraju, to nam nije ni plaćeno. Često smo ga i vozikali, u kolima u kojima je bilo nedozvoljenih supstanci i malolentnica. Pretpostavljate šta je sve radio- zaključuju oni

Hellomagazin.rs Guliver/Getty/Splash/x17/Instagram
Tagovi: Džoni Dep