Princeza Šarlot puni tri godine: Proslava koja će proteći bez rođendanskog portreta

Princeza Šarlot puni tri godine: Proslava koja će proteći bez rođendanskog portreta

Autor: | 02/05/2018

0

Ćerka princa Vilijama i Kejt Midlton danas puni 3. godine, a iako je do sada bio običaj da Kensigtonska palata objavi rođendanski portret slavljenika, ovoga puta to nije slučaj. Poznavaoci dešavanja na dvoru tvrde da su razlozi za to različiti.

A post shared by Eva Švonavcová (@evita2512) on May 2, 2018 at 1:46am PDT


Kraljevska porodica, kaže izvor za britanski Hello!, dozirano objavljuje fotografije svojih naslednika, kako bi donekle zadovoljili znatiželju javnosti. Ipak, ova godina je prepuna dešavanja za kraljevsku porodicu, osim rođenja  malog princa Luja Artura Čarlsa, za nekoliko dana se očekuje venčanje princa Harija i Megan Markl, te će se najmlađi članovi dovoljno eksponirati u javnosti.


Uskoro će u čast novorođenog princa biti uređen porodični portret Vilijama i Kejt sa sve troje njihovih naslednika.  Zato je iz kraljevska palate stigla čestitka za malenu princezu sa več viđenom fotografiju koja je nastala ranije ove godine pred njen polazak u vrtić.

Princeza Šarlot je prva ženska naslednica britanske krune koja je zadržala svoju poziciju u liniji nasleđivanja nakon rođenja mlađeg brata. Ona je četvrta po redu naslednica krune, iza svog dede Čarlsa, oca Vilijama i starijeg brata Džordža. Novorođeni princ Luj je peti po redu u liniji nasleđivanja, a princ Hari je pao na šesto mesto.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram