Maja Nikolić:  Muškarac koji se nalazi pored jake žene je savršen muškarac

Maja Nikolić: Muškarac koji se nalazi pored jake žene je savršen muškarac

Autor: | 02/05/2018

0


Jedna od naših najboljih i najlepših TV voditeljki Maja Nikolić uspešno balansira između privatnih i poslovnih obaveza. Ipak, kaže trebalo joj je vremena da shvati šta su joj prioriteti.

- Postojao je trenutak kada sam osetila da ne mogu više da provodim po ceo dan na poslu. Ja sam taj trenutak prepoznala. Nakon toga sam ugovarala poslove tako da moja porodica ne trpi. Danas radim nekoliko dana tokom nedelje, i mogu da provodim dosta vremena sa svojom decom, koja su mi najvažnija. Postojao je trenutak kada sam shvatila da moram da se menjam, da menjam svoje navike, da menjam to da sam uvek dostupna na poslu i da moram da se posvetim porodici - kaže Maja, koju je rođenje dece ojačalo.


- Tada sam stekla sigurnost i shvatila sam ko sam zaista. Shvatila sam ko su važni ljudi u životu, a ko ne. Od svoje dece učim svaki dan, učim o ljubavi. Učim ono što mi je potrebno. Oni su bez ikakve sumnje na prvom mestu., kaže ova trostruka mama za Blic.


Voditeljka je istakla da savršen muškarac onaj koji pored sebe ima jaku  i ostvarenu ženu.

- Nadam se da će i kod nas žene početi otvorenije da govore o svemu onome kroz šta su mnoge prošle gradeći svoje karijere. Volim uspešne i jake žene, moje drugarice su takve i to mi imponuje - ističe voditeljka, a na pitanje da li se muškarci plaše takvih žena, kaže:

A post shared by Maja Nikolić (@majanikolicmaja) on Apr 10, 2018 at 10:40pm PDT


- To je muški problem. Ako ne žele jake žene pored sebe, to govori o njima. Muškarac koji se nalazi pored jake žene je savršen muškarac, zaključuje voditeljka za Blic.
Hellomagazin.rs Miloš Nadaždin/Instagram/Maja Nikolic
Tagovi: Maja Nikolić