Beskrajna radost Nataše i Vuka Jeremića na godišnjicu venčanja: Sofija odabrala najlepši dan za dolazak na svet

Beskrajna radost Nataše i Vuka Jeremića na godišnjicu venčanja: Sofija odabrala najlepši dan za dolazak na svet

Autor: | 02/05/2018

0

 

Jedno od najprepoznatljvijih lica RTS-a Nataša Jeremić i njen suprug političar Vuk Jeremić  ostvarili su svoju najveću želju. Nakon decenijske borbe za potomstvo, nekadašnja voditeljka je rodila ćerku 29. aprila u Njujorku.

- Nakon dvanaest godina borbe i bezbroj bolnih neuspeha, na svet je došla Sofija Jeremić. Za rođendan je izabrala dan našeg venčanja - napisao je Vuk Jeremić uz prvu fotografiju ćerke.

 

Nataša je u intervjuu za Story govorila o borbi koju su vodili duže od decenije.

-Mislila sam da neću imati snage za tako nešto. Odlasci na preglede bili su mi traumatični. Imala sam tri spontana pobačaja, posle kojih smo se odlučili za vantelesnu oplodnju. Česte analize i injekcije postale su moja svakodnevnica.", rekla je Nataša za "Story" i dodala da je podrška koju joj je suprug nesebično pružao, bila presudna da istraje.

-Mislim da imam veliku unutrašnju snagu, kao i jaku želju, i još gajim nadu. Imam veliku podršku supruga i verujem da je, sve to zajedno ključ svega. On mi uvek kaže: Nije važno da li imamo dete, bitno je da se ti i ja volimo i da smo zajedno. Na to mu odgovaram: OK, ja sam danas loše i sad ću da plačem, ali sutra nastavljamo dalje, bila je iskrena je Nataša Jeremić.

Hellomagazin.rs M.M/ATAImages, Instagram/Twitter

Najnovije vesti