Rijaliti sapunica: Devojka sa kojom je košarkaš prevario Kloi Kardašijan u drugom stanju?

Rijaliti sapunica: Devojka sa kojom je košarkaš prevario Kloi Kardašijan u drugom stanju?

Autor: | 01/05/2018

0

 

Da slava i novac ne donose po pravilu i sreću pokazuje i Kloi Kardašijan, članica jedne od najmoćnijih porodica na svetu. Iako je 33-godišnja rijaliti zvezda mislila da joj se sreća najzad osmehnula kada je sa košarkašem Tristanom Tompsonom ostala u drugom stanju, njihova bajka završena je tri dana pred porođaj.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 9, 2018 at 6:24am PDT


Naime, strani tablodi su objavili fotografiju na kojoj se vidi da je Tristan prevario Kloi sa nepoznatim devojkama u klubu -javnost je bila zgrožena, a Kloi šokirana. Stres je prozrokovao preuranjeni porođaj, pa je 12. aprila na svet stigla ćerka koja je dobila simbolično ime Tru (Istina) Tompson.

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Apr 16, 2018 at 12:15pm PDT

Kloi je, tvrdili su njeni prijatelji, doživela psihički slom ali je ipak odlučila da oprosti ocu svog deteta.

- Svi smo beskrajno tužni zbog Kloi ali i ponosni na nju, ona je neverovatno jaka žena - rekla je Kim o sestri i dodala da o Tristanu ne želi da govori loše, jer imaju dete, ali svoj stav pokazala tako što je prestala da ga prati na društvenim mrežama.

Strani tablodi pišu da sada stiže novi udarac za novopečenu mamu. Naime, jedna od devojaka sa kojom je Tristan bio te noći, navodno je ostala u drugom stanju i namerava da zadrži bebu.

Hellomagazin.rs Guliver/Getty, Instagram