Ceca Ražnatović: Mi smo velika porodica i sigurna sam da smo 100 puta interesantniji nego Kardašijanovi

Ceca Ražnatović: Mi smo velika porodica i sigurna sam da smo 100 puta interesantniji nego Kardašijanovi

Autor: | 01/05/2018

0

Prvomajske praznike brojne slavne ličnosti proslavile su u prirodi sa prijateljima, ali Ceca nije bila jedna od njih.

Kako kaže, Praznik rada u njenoj porodici ne obeležava se na poseban način.

- Što se Praznika rada tiče, mi ga nećemo posebno obeležavati. Kao mlada sam počela da pevam i zaista nemam neke posebne uspomene u vezi sa tim praznikom. Uvek sam radila za Prvi maj i, iskreno, nemam neki specijalan osećaj u vezi sa tim datumom. Mnogo toga sam propustila u mladosti zato što sam rano počela sa pevačkom karijerom i to mi nedostaje. Baš zbog toga se trudim da moja deca ništa ne propuste - kaže Ceca za magazin Alo VIP, otkrivajući i kako izgledaju njena porodična slavlja:

- Iskreno da vam kažem, kod nas je stalno neko slavlje! Mi smo velika porodica i sigurna sam da smo 100 puta interesantniji nego Kardašijanovi. Kod nas se stvari dešavaju spontano, a kod njih, ubeđena sam, po scenariju. Šestoro dece i četvoro odraslih živi u mojoj kući i svako ima nešto da kaže i svako drži do svog mišljenja. Mi se ne vezujemo za praznike da bi nam bilo lepo i da bismo upriličili neko veselje, druženje i šalu, jer je to kod nas svakodnevno - kaže Ceca, dodajući da će se, iako su navikle da ceo dan provode zajedno, njena sestra Lidija uskoro odseliti iz njenog doma.

- Svašta se pisalo, ali ja i dan-danas živim sa mojom Lidijom i po ceo dan provodimo zajedno. Moja sestra i njena porodica nameravaju da se uskoro presele, ali svakako ćemo živeti blizu.

hellomagazin.rs Antonio Ahel/ATA Images